Aktualno

Betonski zid s ogradom na putu za Prahivac na privatnom je posjedu

Nakon što je krajem prošlog tjedna nekolicina Konavljana zatražila od općinskih službi omogućavanje prolaza pješaka preko staze koja vodi do Prahivca, a kojega je privatni investitor ogradio zidom i ogradom, na teren je izašao i geodet. Sve kako bi se utvrdilo je li riječ o radovima na privatnoj čestici ili javnom dobru, kako to smatraju neki mještani.
Prema riječima Miljenka Mikulića, pročelnika Upravng odjela za komunalni sustav i gospodarenje nekretninama Općine Konavle, ovog ponedjeljka geodet je izašao na teren i napravio snimku terena nakon čega je dostavio i svoje očitovanje.
-Geodetski snimak pokazao je da se navedeni radovi izgradnje ograde događaju unutar privatne čestice tako da nemamo osnove za postupanje – rekao nam je kratko pročelnik Mikulić, naglasivši još jednom kako ovdje dakle nije riječ o građenju na javnoj površini pa nema potrebe za daljnjim postupanjem općinskih službi.

Pročitajte još

PRAVILA OD 1. KOLOVOZA U NJEMAČKOJ Na novoj korona karti Hrvatska najbolje prošla

Dulist

ZAŠTO NE RADI HOTEL ŠIPAN? Mještani nezadovoljni, a vlasnici tvrde kako im se ne isplati otvoriti

Iva Dedo

KOLONE SU KILOMETARSKE Udarni je vikend na hrvatskim cestama!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija