Zanimljivosti

Besplatni pregledi i slušne kabine

Besplatni pregledi i slušne kabine

Inovativnost i visoka razina usluge prilikom pomaganja osobama s oštećenjima sluha jedne su od najvažnijih karakteristika prvog Slušnog centra tvrtke Neuroth u najjužnijem dijelu Hrvatske, točnije u Dubrovniku.

 
U prisustvu austrijskih vlasnika tvrtke Neuroth, inozemnih i domaćih gostiju te zdravstvenih djelatnika, visokoopremljeni slušni centar Neuroth svečano je otvoren na dubrovačkoj adresi Dr. Ante Šercera 1B. Odgovori na pitanja svih koji tragaju za čistim i kristalno jasnim zvukovima nalaze se u centru Neuroth čiji je cilj već više od stotinu godina pomagati upravo osobama s oštećenjima sluha u njihovoj ponovnoj integraciji u socijalni život. Stoga ne čudi da je ovaj visokoprestižni događaj od zdravstvenog interesa za širu hrvatsku javnost okupio stručnjake s područja farmaceutike i zdravstvenog sustava.
 
Svi slušni centri u državama Europe (Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj, Lichtensteinu i Sloveniji), a od nedavno i u Hrvatskoj imaju istu razinu usluge prema svojim korisnicima. Moderni tehnološki i tehnički uređaji, visokokvalificirano stručno osoblje, individualni pristup svakom korisniku, besplatno savjetovanje i individualno prilagođavanje slušnih pomagala te ekskluzivne lokacije razlozi su našoj investiciji od oko četiri milijuna eura. Tvrtka Neuroth je na hrvatsko tržište donijela novosti poput besplatnog savjetovanja za sve gluhe i nagluhe osobe te slušne kabine kao odraz najnovije razine tehnoloških i tehničkih dostignuća koja sve osobe s oštećenjima sluha trebaju. Razina svijesti o potrebi prevencije i zaštite sluha u Hrvatskoj nije na europskoj razini, no, nadamo se da ćemo i mi doprinijeti da naša medicinska i ukupna javnost problem zaštite sluha prepozna kao ozbiljan javnozdravstveni problem.“ – izjavila je direktorica tvrtke Neuroth u Hrvatskoj Svijetlana Podlesnik.
 
U tvrtci Neuroth vjeruju kako će svojim znanjem i iskustvom ali najvažnije brigom i usmjerenošću na dobrobit korisnika bitno unaprijediti ovu vrstu zdravstvene usluge u Hrvatskoj. U odnosu na već prisutne usluge, značajne novine predstavljaju slušne kabine i besplatno savjetovanje te ekskluzivne lokacije, koje su u Neurothu omogućili ukupnom investicijom od oko četiri milijuna eura. Neuroth je obiteljska austrijska tvrtka s više od stotinu godina iskustva i brojnim priznanjima na području akustike i inovacija. Uz visoke usluge i individualan pristup svakom pacijentu, za cilj ima pomoći svima s poteškoćama sluha u svakom dijelu Hrvatske. Pored ove jeseni otvorenih slušnih centara u Zagrebu, Splitu i Osijeku, svoja je vrata upravo otvorio i centar u Dubrovniku. U razdoblju od jedne do dvije godine, Neurothovi Slušni centri će biti prisutni u svim hrvatskim gradovima gdje postoje Opće bolnice. Opremljeni su prema najnovijim audiološkim spoznajama i dostignućima te je u njima zaposleno visokokvalificirano stručno osoblje koje njeguje individualni pristup prema svakom korisniku.

 

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist