Aktualno

AUKCIJA UDRUGE TATA JE TATA Kupite sliku i sudjelujte u stipendiranju učenika i studenata

Udruga Tata je tata u subotu, 11. veljače organizira humanitarnu aukciju slika 12 dubrovačkih umjetnika. Prikupljena sredstva idu u poseban fond za stipendiranje desetoro dubrovačkih učenika i studenata u teškoj socijalnoj i ekonomskoj situaciji. Djela za koja će se licitirati izvedena su u različitim likovnim tehnikama, a zajednička poveznica im je motiv svetog Vlaha i/ili Grada Dubrovnika.
-Na inicijativu člana naše udruge, dubrovačkog umjetnika Tonka Smokvine, 12 dubrovačkih umjetnika, odnosno umjetnika koji su svojim djelovanjem obilježili dubrovačko podneblje (Josip Trostmann, Tonko Smokvina, Lukša Peko, Ivo Dimnić, Petar Dolić, Viktor Šerbu, Josip Ivanović, Mišo Baričević, Josip Škerlj, Maro Kriste, Ivan Perak, Robert Kralj) donirali su svoje radove za koje će se licitirati na humanitarnoj aukciji koja će se održati u Studentskom domu Dubrovnik, na adresi Ul. Marka Marojice 2B, u subotu, 11. veljače 2023. s početkom u 18 sati – pozivaju iz udruge.

U galeriji pogledajte donirana umjetnička djela za koja će se u subotu licitirati.

Pročitajte još

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za nadzor brzine!

Dulist

‘KOLIKI PROSTOR!’ ‘Miovića šuma’ svakog dana s novim vizurama, a od ‘šume’ više nema ni traga!

SNAGA TRADICIJE Cvjetnica i blagoslov poma ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija