Kultura

ART STUDIO KANTUNIĆ Stripovima i bajkama skupljali novac za malenu Lavu. Svaka čast!

U Art studiju Kantunić su u petak 17. veljače predstavljeni stripovi i bajke svih polaznika studija. Autori su djeca predškolske i osnovnoškolske dobi, od četiri do 14 godina.

Radi se o projektu na kojem su polaznici na redovnim likovnim radionicama u razdoblju od dva mjeseca skicirali vlastite likove, stvarali tijek priče, koje su potom crtali u formi stripa, odnosne bajke. Svi radovi su grafički obrađeni i tiskani u knjižice za svakog polaznika. Prezentacija njihovih priča bila je humanitarnog karaktera, pa su se knjižnice mogle kupiti a donacije su namijenjene za potrebe liječenja malene Lave Petrušić. Ukupan iznos koji je prikupljen iznosi 265,35 € i uplaćen je na račun za Lavu.

– Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su se odazvali našoj humanitarnoj akciji za malenu Lavu. Hvala našoj dječici koja su marljivo radila na svojim stripovima i bajkama, te svim posjetiteljima koji su sudjelovali u donacijama! Jako smo ponosne i sretne! – poručile su voditeljice studija i mentorice polaznika, likovne umjetnice Giovanna Kličan i Nikolina Japunčić.

Na prezentaciji su se, osim knjižica, mogli vidjeti i originalni crteži stripova i bajki. U tijeku su i upisi u pojedine grupe u Art studio Kantunić, a više informacija možete pronaći na njihovim društvenim mrežama.

Pročitajte još

‘DIJALOG S DRŽIĆEM’ DUBRAVKA KASTRAPELIJA Pisac i njegov pengač našli su zajednički jezik

Dulist

Luku Paljetku uručena nagrada ‘Iso Velikanović’ za životno djelo

Dulist

ODLIČAN VIKEND U LAZARETIMA Izložba ‘Mura Incognita’, Fortress VR Game Room i radionica izrade novca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija