Kultura

Ante Vlahinić o prijedlogu vijeća: Osjećam čast i odgovornost

Kazališno vijeće Kazališta Marina Držića za novog ravnatelja predložilo je redatelja Antu Vlahinića. O ovome će raspravljati vijećnici na sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika 22. Ovog mjeseca.

-Drago mi je što je vijeće prepoznalo moj program koji je dugo promišljan i koji se temelji na odrednicama prema kojima bi kazalište trebalo raditi. Zahvaljujem im što su prepoznali moju kandidatu ru no ovo je tek prvo poluvrijeme.Ssada je sve na GV-u, a ja osjećam čast i odgovornost – istaknuo je za duList Ante Vlahinić.
Ante Vlahinić vanjski je asistent na Akademiji dramske umjetnosti, a na ovogodišnjim Igrama gledat ćemo premijeru Ratni dnevnik Džemile Bukovice.

Podsjetimo uz Vlahinića na  natječaj su se javili i glumac KMD-a Frane Perišin, teatrologinja i kazališna kritičarka Petra Jelača, glumac Ernest Berec i Maja Filičić-Ivezić, izvršna producentica drame u zagrebačkom HNK.

Pročitajte još

RAZGOVOR S DUBROVAČKOM LIKOVNOM UMJETNICOM KLAROM KNEGO ‘Nerijetko se dogodi da platna posve premažem nezadovoljna nastalim’

Iva Dedo

NOVI REDATELJSKI IZAZOV Robert Bošković u Beogradu postavlja mjuzikl ‘Posljednih pet godina’

Dulist

Nasmijite se uz predstavu ‘Art’ na daskama Držićeva teatra

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija