Grad

Andjus: Malo vijeće DPDS-a u ponedjeljak odlučuje o prodaji DU kartice

Malo vijeće Društva prijatelja dubrovačke starine u ponedjeljak će na sjednici odlučiti hoće li se Dubrovačke kartice (DU kartice) prodavati na njihovim prodajnim mjestima.
-Sigurno je da se DU kartice ne mogu prodavati na ulazima na zidine jer bismo mi bili u prekršaju. No, mi imamo jedno slobodno mjesto i nastojat ćemo se dogovoriti možemo li kartice prodavati na istom. Naime, mi smo morali po preporuci Ministarsva financija naći prostor i otvoriti tvrtku Naša baština d.o.o. da bismo mogli prodavati naše suvenire – zato što ih ne smijemo prodavati na ulazu. Pa ćemo se vjerovatno, vezano za to, i dogovoriti – rekla je te ponavlja kako dosad nisu prodavali DU kartice na svojim prodajnim mjestima. No, Društvo ima 32 posto od prodaje kartice – na drugim mjestima. ‘Takav imamo ugovor s Gradom Dubrovnikom’, zaključuje.

Pročitajte još

IN MEMORIAM Napustila nas je Ivanka Jemo

Dulist

OBJAVLJENI DETALJI FESTE Sudjelovanje na euharistijskom slavlju i procesiji uz akreditaciju!

Dulist

Grad pokrenuo ovrhu nad društvom Razvoj golf zbog predaje u posjed tvrđave Imperijal

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija