Županija

„ ALTERENERGY“ Kako energetika može pomoći poduzetnicima?

„ ALTERENERGY“ Kako energetika može pomoći poduzetnicima?

Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA organizira edukativne aktivnosti u okviru strateškog projekta ALTERENERGY – Energy Sustainability for Adriatic Small Communities.

Cilj edukacije je informirati predstavnike lokalnih akcijskih grupa, malih i srednjih poduzetnika o mogućnostima korištenja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti za unaprjeđenje poslovanja.

Na radionici će biti predstavljeni mogući izvori financiranja i različite sheme poticanja korištenja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti za sektor poduzetništva te će se također prikazati mogućnosti za kreiranje novih poslovnih prilika i pokretanje novih obrta usmjereni na proizvodnju i implementaciju tehnologija vezanih uz energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije.

U suradnji s Društvom za oblikovanje održivog razvoja DOOR, radionice na temu „Energetika kao poluga za razvoj malog i srednjeg poduzetništva“ održat će se:

3. studenog 2014. s početkom u 10:30 – Opuzen (Ured LAG Neretva, Jasenska 2b, Opuzen – zgrada Poljoprometa, 1. kat)
4. studenog 2014. s početkom u 14:00 – Orebić (Obala pomoraca 24, dvorana Općine Orebić)
7. studenog 2014. s početkom u 10.00 – Srebreno (Vukovarska 48, velika vijećnica Općine Župe dubrovačke)

Prijave za sudjelovanje primaju se putem e-maila na ampilato@dunea.hr ili telefonom na broj 020/634-452 ili 020/634-450, a treba dostaviti ime i prezime i kontakt podatke (br. telefona / mobitela i e-mail adresu).

Prijave se primaju do petka 31.10.2014. za radionicu u Opuzenu, ponedjeljka 03.11.2014. za radionicu u Orebiću i srijede 05.11.2014. za radionicu u Srebrenom.

Pročitajte još

POLICAJCI PREDSTAVILI SVOJE ZVANJE Dani otvorenih vrata u Pločama i Metkoviću

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist