Grad

Ako Vlahušić usvoji njihove amandmane, Zajedno za grad prihvaća njegov proračun!

Ako Vlahušić usvoji njihove amandmane, Zajedno za grad prihvaća njegov proračun!

Nakon usvajanja amandmana na proračun, lista Zajedno za grad prihvatit će novi prijedlog proračuna za 2015. godinu koji će se naći pred vijećnicima na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća. Nakon današnjih razgovora, dogovoreno je kako se u proračunu neće naći javna garaža, kao ni nova zaduživanja, a gradonačelnik Andro Vlahušić izrazio je spremnost usvajanja prijedloga, odnosno amandmana na proračun.

-Mi smo iskazali želju da sudjelujemo u novom prijedlogu proračuna. Gradonačelnik nam je predstavio kako bi trebao izgledati proračun za 2015. godinu i dogovorili smo se da ćemo dostaviti naše amandmane i nakon njihovih usvajanja nemamo razloga ga ne prihvatiti. Nadam se da će i kolege iz HDZ-a i DDS-a dostaviti svoje amandmane o kojima smo naravno spremni raspravljati i otvoriti dijalog, kao i o svemu drugom uostalom, kako bi ovaj proračun bio usvojen 25:0 – rekao nam je ispred liste Zajedno za grad Maro Kristić.

Današnjim razgovorima nisu nazočili predstavnici HDZ-a i DDS-a, ali uz Vlahušićevih deset i tri vijećnika liste Zajedno za grad, bit će ostvarenih potrebnih 13 većiskih ruku za usvajanje glavnog financijskog dokumenta Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist