Aktualno

Adventure Dubrovnik ima najbolji izlet kajakom u Europi

Adventure Dubrovnik ima najbolji izlet kajakom u Europi

Drugu godinu zaredom Adventure Dubrovnik je nagrađen sa Tripadvisor 2021 Best of the Best Awards. Za 2021. godinu u konkurenciji s preko 400 tisuća drugih aktivnosti.

Dva izleta Adventure Dubrovnika su nagrađena 2021 Tripadvisor Travelers’ Choice™ Best of the Best Awards, u kategorijama Top Overall Experiences – Europe i Top Water Adventures – World.

-Na Europskom kontinentu naš izlet je rangiran za najbolji izlet kajakom u konkurenciji među svim izletima kajakom u Europi. Nakon što nam je prošle godine dodijeljeno priznanje 2020 Best of the Best Awards, ove godine nismo vjerovali da je moguće da se drugu godinu zaredom nađemo među dobitnicima jednog od najprestižnijih svjetskih priznanja u turizmu.  Ove godine u konkurenciji sa skoro 400.000 drugih aktivnosti. Zahvalni smo i ponosni na čast koja nam je ukazana. Prema Tripadvisoru naš izlet je prošle godine Hrvatsku istaknuo za broj 1 kajaking destinaciju na svijetu, dok ove godine naš izlet ističe Hrvatsku za broj 1 kajaking destinaciju u Europi – ističu iz tvrtke Adventure Dubrovnik.

-Drago nam je da ove nagrade dolaze u Dubrovnik i u Hrvatsku, tim više jer su među ostalim nagrađenima izleti i aktivnosti iz djelova svijeta koji nisu bilo toliko pogođeni restrikcijama vezanim uz pandemiju kao mi ovdje. Zahvalni smo institucijama Grada Dubrovnika i ostalih koji su pridonijeli da se ovdje smiri situacija uz pandemiju covida-19 – rekli su iz tvrtke.

Pročitajte još

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1895. Rođen slikar Ignjat Job

Dulist

CAVTATSKI UČENICI U KUĆI BUKOVAC Izrađivali uskršnje čestitke

Dulist