Aktualno

Adventure Dubrovnik ima najbolji izlet kajakom u Europi

Drugu godinu zaredom Adventure Dubrovnik je nagrađen sa Tripadvisor 2021 Best of the Best Awards. Za 2021. godinu u konkurenciji s preko 400 tisuća drugih aktivnosti.

Dva izleta Adventure Dubrovnika su nagrađena 2021 Tripadvisor Travelers’ Choice™ Best of the Best Awards, u kategorijama Top Overall Experiences – Europe i Top Water Adventures – World.

-Na Europskom kontinentu naš izlet je rangiran za najbolji izlet kajakom u konkurenciji među svim izletima kajakom u Europi. Nakon što nam je prošle godine dodijeljeno priznanje 2020 Best of the Best Awards, ove godine nismo vjerovali da je moguće da se drugu godinu zaredom nađemo među dobitnicima jednog od najprestižnijih svjetskih priznanja u turizmu.  Ove godine u konkurenciji sa skoro 400.000 drugih aktivnosti. Zahvalni smo i ponosni na čast koja nam je ukazana. Prema Tripadvisoru naš izlet je prošle godine Hrvatsku istaknuo za broj 1 kajaking destinaciju na svijetu, dok ove godine naš izlet ističe Hrvatsku za broj 1 kajaking destinaciju u Europi – ističu iz tvrtke Adventure Dubrovnik.

-Drago nam je da ove nagrade dolaze u Dubrovnik i u Hrvatsku, tim više jer su među ostalim nagrađenima izleti i aktivnosti iz djelova svijeta koji nisu bilo toliko pogođeni restrikcijama vezanim uz pandemiju kao mi ovdje. Zahvalni smo institucijama Grada Dubrovnika i ostalih koji su pridonijeli da se ovdje smiri situacija uz pandemiju covida-19 – rekli su iz tvrtke.

Pročitajte još

ODLIČNO! KUD ‘Stjepan Radić’ organizira učenje konavoske zdravice za djecu

Dulist

DO KRAJA LISTOPADA British Airways povezuje Heathrow i Dubrovnik 11 puta tjedno!

Dulist

Sajam tradicijskih obrta i rukotvorina za vikend u Lazaretima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija