DuList IN

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Poklanjamo vam prvijenac DuLista i dr. Siniše Cara ‘Mljet, Sadržaj sreće’!

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Poklanjamo vam prvijenac DuLista i dr. Siniše Cara 'Mljet, Sadržaj sreće'!

Dragi čitatelji, DuList i ove godine tradicionalno je krenuo sa svojim adventskim kalendarom! Htjeli bismo vam sitnicama, malim lijepim darovima, uveseliti blagdane pred nama. Pratite nas i ove godine osvojite niz prekrasnih poklona…

Ove srijede poklanjamo vam prvijenac DuLista i doktora Siniše Cara ‘Mljet, Sadržaj sreće’!

Kao dugogodišnji kolumnist DuLista, doktor Siniša Car redovito je zapisivao svoje misli o životu na otoku Mljetu na kojem je živio pet godina, a početkom prosinca kolumne su pretočene u knjigu ‘Mljet, Sadržaj sreće’, prvom djelu u nakladi tjednika DuList. U knjizi nam tako predstavlja popis od sedam razloga za sreću svakog čovjeka, raspravlja i filozofira o životu i vjeri.

Knjigu ‘Mljet, Sadržaj sreće’ možete pronaći u knjižari Algebra na Stradunu s adresom Placa 8 i Placa 9, Knjižari Ljevak u Zagrebu, Trg bana J. Jelačića 17, kao i izravno u DuListu putem kontakta marketing@dulist.hr.

Javite nam se na nagradna@dulist.hr – napišite nam vaše ime, prezime i kontakt, uz naznaku ‘Sadržaj sreće’ koju želite i naravno, budite najbrži, jer dvije najbrže osobe osvajaju knjigu!

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist