DuList IN

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Osvojite Držićevu ombrelu!

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Osvojite Držićevu ombrelu!

Dragi čitatelji, DuList i ove godine tradicionalno kreće sa svojim adventskim kalendarom! Htjeli bismo vam sitnicama, malim lijepim darovima, uveseliti blagdane pred nama. Pratite nas i ove godine osvojite niz prekrasnih poklona…

U suradnji s Domom Marina Držića poklanjamo ombrelu u crno-bijeloj boji s motivima Grada.

[ADVENTSKI KALENDAR DULISTA] Osvojite Držićevu ombrelu!

Dom Marina Držića predstavio je u ožujku ove godine Držićeve kišobrane – finalne proizvode istoimene likovne radionice i nove artikle u muzejskoj suvenirnici. Višemjesečna likovna radionica ‘Držićevi kišobrani’ održala se početkom 2020. godine pod vodstvom akademskih slikara i profesora likovne kulture Rajne Inić i Ivana Peraka. Na radionici je sudjelovalo dvadeset i sedam polaznika, djece starije od dvanaest godina. Bili su podijeljeni u tri grupe, a svaka grupa je osmislila i realizirala jedan od tri dizajna kišobrana.

Polaznici su potom oslikavali po jedno od ukupno devet polja (centralno polje i osam stranica) tehnikom marker flomastera na hamer papiru. Gotove skice su se otisnule na kišobrane u hrvatskoj tvornici VIS Varaždin.

Javite nam se na nagradna@dulist.hr – napišite nam vaše ime, prezime i kontakt, uz naznaku ‘Držićev kišobran’.

Najbrži prst osvaja nagradu!

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist