DuList IN

ADVENT NA VOJNOVIĆU Odgođen koncert klape Subrenum, pročitajte tko nam stiže u Lapad

Corona nam je poremetila planove po pitanju već najavljenog programa te vam predstavljamo nastale izmjene u programu – poručili su putem Facebook-a iz organizacije Adventa na Vojnoviću.

– Nažalost 30. 12. 2021. neće nastupiti već najavljena klapa Subrenum. Sutra, 28. 12. 2021. od 19:00 će nas zabavljati Luka & Vicko, 29. 12. 2021. od 19:00 stižu nam MATKO & BRANE, a za kraj 30. 12. 2021. od 19:00 nastupaju nam Lapadske tratinčice. Nadamo se da vam nismo poremetili planove i vjerujemo da ćete nam se pridružiti na koncertima kao i dosad – iznijeli su.

Za navedene događaje potrebno je napraviti rezervaciju putem mail-a akademis@scdu.hr ili putem mobitela 095 576 9070, dok će svi koji ne budu imali rezervaciju biti smješteni ovisno o raspoloživosti kao i dosad. Osiguran je besplatan parking u garaži, a na vama je da se pridružite i da zajedno ispratimo prvu manifestaciju u sklopu adventskih kućica ispred Studentskog doma.

Pročitajte još

Dubrovnik će biti kulisa za još jednu seriju. U Grad bi mogla stići i zvijezda popularnog ‘Office-a’?

Dulist

[ŠAPA TJEDNA] Maki nema repa, ali je svejedno frajer!

Dulist

PREKRASNE VIJESTI Mihovil Španja i njegova Jelena postali su roditelji malenog Roka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija