Aktualno

Adriatic DMC donirao DVD-u Lopud 50 tisuća kuna

Adriatic DMC donirao DVD Lopud

Dubrovačka putnička agencija Adriatic DMC donirala je Dobrovoljno vatrogasno društvo Lopud u iznosu od 50 tisuća kuna te je primopredaja opreme upriličena u prostorima vatrogasnog doma Dubrovnik.

Već treću godinu za redom, u vrijeme Adventa, dubrovačka putnička agencija Adriatic DMC dariva najpotrebitije, a ove godine izbor je pao na Vatrogasnu zajednicu grada Dubrovnika – DVD Lopud.

– Svjedoci smo nesagledivih posljedica usljed katastrofalnih požara koji su nedavno poharali Dalmaciju. Cilj nam je utjecati na podizanje svijesti o važnosti svih dobrovoljnih društava i vatrogasnih zajednica, a ovom donacijom doprinijeti očuvanju naše prirodne i kulturne baštine – zaključio je direktor Adriatic DMC-a gospodin Krištić.

Ovo dobrovoljno vatrogasno društvo, ponosi se velikim srcem i velikom odgovornošću  za sigurnost jednog od najljepših bisera dubrovačkog područja – otoka Lopuda. Zapovjednik JVP Dubrovački vatrogasci gospodin Stjepko Krilanović istaknuo je kako sa zadovoljstvom prihvaćaju ovu donaciju napominjući ‘zahvalnost na priznanju radu i trudu kako bi Lopud ostao sigurna i atraktivna destinacija’.

 

Pročitajte još

U SPOMEN GORANU KOMLENCU Više od 250 trkača sudjelovalo u utrci u Orašcu

Dulist

[FOTO] PREDSTAVLJEN ROMAN ‘BLANK’ Životna ispovijest glumca Feđe Štukana

Dulist

DOBRE VIJESTI ZA VOZAČE Od utorka niže cijene goriva

Dulist