Sport

Adrianinom Duji u zadnji tren propao transfer u Liverpool

Adrianinom Duji u zadnji tren propao transfer u Liverpool

Duje Ćaleta Car u nedjelju je trebao odletjeti iz Marseillea za Manchester i završiti transfer u engleskog prvaka, ali njegov trenutni klub pokvario mu je posao, javlja RMC Sport, a prenosi Index.hr.

Hrvatski stoper već je bio u zračnoj luci s djevojkom Dubrovkinjom Adrianom Đurđević i kartom za Manchester kad je Marseille opozvao prodaju svog igrača zabrinut da ga neće stići zamijeniti prije nego se zatvori prijelazni rok koji traje do 2. veljače.

Liverpool i Marseille dogovorili su transfer 24-godišnjeg hrvatskog reprezentativca, ali onda su se Francuzi naprasno predomislili, a engleski prvak pronašao je jeftiniju alternativu.

Za dva milijuna eura na Anfield stiže stoper Preston North Enda. Riječ je o Benu Daviesu, imenjaku i prezimenjaku Tottenhamova beka.

Stoper će danas proći liječničke preglede, a kasnije će potpisati i ugovor, a njegov iznos i duljina nisu poznati. Podsjetimo, Liverpool je dugo tražio stopera.

Zbog ozljede Virgila van Dijka bili su prisiljeni potražiti dodatnu opciju na stoperskoj poziciji, ali nisu na raspolaganju imali budžet kakav su imali kad su dovodili Nizozemca pa su se na kraju odlučili za nekoliko jeftinijih opcija. Od svih njih, Ćaleta-Car je bio najbolja, ali nesretan razvoj događaja spriječio je transfer.

Foto: Adriana Đurđević/Instagram

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist