DuList IN

ADRIANA ĆALETA-CAR Tipična sam mama kojoj fali dijete ako ga ne vidim sat vremena. Nemam dadilju

ADRIANA ĆALETA-CAR Tipična sam mama kojoj fali dijete ako ga ne vidim sat vremena. Nemam dadilju

Za mene je trudnoća bila jedno predivno iskustvo, predivnih 9 mjeseci. Znam da možda zvuči malo predobro da bi bilo istinito, ali da mene pitate ja bih stalno bila trudna. Prvih par mjeseci sam imala mučnine, ali to je jako brzo prošlo i nakon toga sam se super osjećala. Stalno sam bila u pokretu i doslovno sam putovala do samog poroda. Jedino što me malo izbacilo iz takta je Covid koji sam dobila pred sam kraj trudnoće pa me to malo uplašilo i usporilo, no na kraju je i to sve super prošlo – rekla je u razgovoru za Journal Dubrovkinja Adriana Ćaleta-Car, pravnica i supruga Duje Ćalete-Cara. Par je u vezi skoro šest godina, a sudbonosno ‘da’ izgovorili su u Dubrovniku prije pola godine. Kao kruna njihove ljubavi krajem kolovoza prošle godine došao je sinčić Mauro.

-Suprug Duje i ja samo sastavljali liste imena koja nam se sviđaju i nekako je Mauro uvijek završilo na samom vrhu popisa. Počeli smo ga tako zvati još kad je bio u trbuhu tako da kada se rodio jednostavni nije bilo dvojbe oko toga kako će se zvati – naglasila je.

Istaknula je među ostalim da joj se cijeli život okrenuo i preokrenuo, ali na bolje.

-Moment kada postanete roditelj promjeni i vas i cijelu vašu percepciju života. Ne mogu uopće zamisliti da je postojao život prije Maura. Jednostavno to je instant novo sve i sve prije toga više nije bitno. Duje i ja smo sve prilagodili Mauru i oboje baš jako uživamo u njemu i u trenucima s njim. Ja sam onako tipična mama kojoj fali dijete ako ga ne vidim sat vremena jer smo zapravo on i ja cijelo vrijeme zajedno. Nemam dadilju sada jer ove sve prve trenutke želim da baš mi prođemo s njim i želim da i on osjeti koliko smo mi sretni kada smo svi zajedno – kazala je. Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović