DuList IN

[VIDEO] Poslušajte pjesmu s kojom se Maja Grgić natječe na Dori

[VIDEO] Poslušajte pjesmu s kojom se Maja Grgić natječe na Dori

Naša proslavljena jazz pjevačica Maja Grgić 11. veljače će se s pjesmom ‘I still live’ natjecati na statuu Dore i hrvatsku pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu 2023. u svibnju u Liverpoolu.
Ovog četvrtka, 12. siječnja na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR2) premijerno je emitirano svih 18 pjesama, a među njima je i Majina.
-Od najranijih svojih dana, kad sam uopće počela razmišljati na nekakav autorski način, ujedno sam pisala i poeziju. Nekad se znalo dogoditi da taj tekst izađe iz mene – bez glazbe. Tako je bilo i u ovom slučaju. Tekst sam poslala Teu, koji ga je izuzetno inspirirao, a on je u roku od dva sata napravio glazbu. Nakon kratkog vremena smo ušli zajedno u studio te smo to snimili i uobličili. Teo je zaslužan i za aranžman. Presretna sam jer je  imao drukčiju viziju i glazbom je točno ispričao ono što taj tekst govori sam za sebe – rekla je još u prosincu za Dulist Maja Grgić, koja je ‘na nagovor svog dragog’ prijavila pjesmu na izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist