DuList IN

[VIDEO] Poslušajte pjesmu s kojom se Maja Grgić natječe na Dori

[VIDEO] Poslušajte pjesmu s kojom se Maja Grgić natječe na Dori

Naša proslavljena jazz pjevačica Maja Grgić 11. veljače će se s pjesmom ‘I still live’ natjecati na statuu Dore i hrvatsku pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu 2023. u svibnju u Liverpoolu.
Ovog četvrtka, 12. siječnja na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR2) premijerno je emitirano svih 18 pjesama, a među njima je i Majina.
-Od najranijih svojih dana, kad sam uopće počela razmišljati na nekakav autorski način, ujedno sam pisala i poeziju. Nekad se znalo dogoditi da taj tekst izađe iz mene – bez glazbe. Tako je bilo i u ovom slučaju. Tekst sam poslala Teu, koji ga je izuzetno inspirirao, a on je u roku od dva sata napravio glazbu. Nakon kratkog vremena smo ušli zajedno u studio te smo to snimili i uobličili. Teo je zaslužan i za aranžman. Presretna sam jer je  imao drukčiju viziju i glazbom je točno ispričao ono što taj tekst govori sam za sebe – rekla je još u prosincu za Dulist Maja Grgić, koja je ‘na nagovor svog dragog’ prijavila pjesmu na izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije.

Pročitajte još

U TEATRU Večer mjuzikla s Ines Tričković

Dulist

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist