DuList IN

Jelena i Momčilo se razvode zbog splitske glumice?

Jelena i Momčilo se razvode zbog splitske glumice?
14.09.2022., Hotel Palace, Dubrovnik - Polufinale Emmy u Dubrovniku za kategoriju telenovele. Jelena Percin, Momcilo Otasevic Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Prema sve glasnijim šuškanjima u gradskim kuloarima, jedan od razloga razvoda Jelene i Momčila Otašević navodno bi mogla biti zgodna splitska glumica Ana Uršula Najev. Jedan od najatraktivnijih domaćih glumačkih parova svoju ljubavnu priču završio je razvodom.

Riječ je o Jeleni Perčin, 41-godišnjoj zvijezdi domaćih serija ‘Hitna 94’, ‘Zabranjena ljubav’ i ‘Kud puklo da puklo’, i proslavljenom crnogorskom glumcu Momčilu Otaševiću. Vijest je iznenadila javnost jer su bili jedan od rado viđenih poznatih parova koji je u pet godina braka dobio dvoje djece – dvogodišnjeg sinčića Jakšu i četverogodišnju kćerkicu Mašu.

Jelena je znala govoriti i da je njezin suprug izgradio dobar odnos sa 13-godišnjom Lotom koju je dobila u prijašnjem braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem.

Još je u rujnu mladi glumac govorio kako bi ponovno htio snimati sa suprugom pa je razvod još veće iznenađenje. No do naše redakcije još su u lipnju prošle godine počele dopirati glasine o krizi u njihovu braku. Bilo je znakovito i što su na Story Hall of Fame došli zajedno, ali tijekom večeri gotovo da se i nisu družili. Kraj 2022. sve je začinila glasna priča da su Momčilo i splitska glumica Ana Uršula Najev u vezi.

Kako tvrdi Storyjev izvor, među njima je, navodno, zaiskrilo na snimanju humoristične serije Nove TV ‘Kumovi’ u kojoj Uršula igra zgodnu, lijepu i pametnu liječnicu Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko. Zbog tih kuloarskih šuškanja nazvali su 26-godišnju Najev, ali mobitel joj je bio isključen, dok se Otašević nije javio na poziv niti je odgovorio na konkretan upit u poslanoj poruci.

Nije poznato koliko traje ova navodna romansa niti je li ona bila okidač za razvod. No Jelena Perčin otvoreno je u časopisu Gloria priznala da proživljava teško razdoblje.

– Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece – rekla je dodavši da su za nju ljubavne veze bile lutrija u kojima je uglavnom gubila.

Foto Grgo Jelavić PIXSELL

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist