Aktualno

ACI MARINA DUBROVNIK I ove zime iskoristite posebni paket usluga za suhi vez

Split, 08/2018 ACI marina Dubrovnik Davor Zunic / Petar Fabijan

S ciljem dodatnog poboljšanja usluga i što bolje iskorištenosti kapaciteta ACI marine Dubrovnik, ACI d.d. i ove godine nudi paket usluga šestomjesečnog veza u ACI marini Dubrovnik koji vrijedi za sve građane Dubrovnika i okolice, za plovila duljine do 12 metara. Paket usluga šestomjesečnog veza trajat će od 1. listopada do 31. ožujka, a ove je godine prvi put dostupan i za pravne osobe s dubrovačkog područja. Osim usluge smještaja na kopnu u trajanju od šest mjeseci, ACI u sklopu cijene nudi i brojne druge pogodnosti.
Kao znak zahvalnosti, navodi se u priopćenju za medije, ACI d.d. uvijek nastoji svojim korisnicima ponuditi dodatne pogodnosti. Tako cijena paketa šestomjesečnog veza također uključuje i uslugu PDV-a, dizanje i spuštanje plovila, pranje podvodnog dijela visokotlačnom pumpom, uslugu korištenja brodske ležaljke, priključak za struju i vodu te jedno parkirno mjesto. Sve informacije o cijenama dostupne su na službenoj stranici tvrtke ACI, kao i u samoj ACI marini Dubrovnik.
ACI marina Dubrovnik jedna je od najsigurnijih marina za privez, čuvanje i održavanje plovila. Za domaće i inozemne nautičare predstavlja idealno polazište za jednu od najljepših nautičkih ruta na Mediteranu, bilo da je riječ o obilasku priobalja ili obližnjih otoka. Nadalje, ACI marina Dubrovnik prva je marina na Jadranu s Golf Range vježbalištem, inovativnim projektom koji savršeno nadopunjuje nautičku ponudu, kao i turističku ponudu cjelokupne dubrovačke regije. Zahvaljujući brojnim atributima, ACI marina Dubrovnik također je i najtrofejnija ACI marina te višestruki osvajač priznanja „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ i ponosni nositelj Plave zastave. Štoviše, marina je 2020. godine dobila i nagradu Nautičke patrole za odličan razvoj ponude luksuznog turizma, a paketi puni dodatnih pogodnosti poput šestomjesečnog veza dokazuju kako ACI ulaže daljnje napore u dodatno podizanje kvalitete usluge u ACI marini Dubrovnik.

Pročitajte još

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Pročitajte tko je u utorak i srijedu bez struje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija