Aktualno

ACI MARINA DUBROVNIK I ove zime iskoristite posebni paket usluga za suhi vez

ACI MARINA DUBROVNIK I ove zime iskoristite posebni paket usluga za suhi vez
Split, 08/2018 ACI marina Dubrovnik Davor Zunic / Petar Fabijan

S ciljem dodatnog poboljšanja usluga i što bolje iskorištenosti kapaciteta ACI marine Dubrovnik, ACI d.d. i ove godine nudi paket usluga šestomjesečnog veza u ACI marini Dubrovnik koji vrijedi za sve građane Dubrovnika i okolice, za plovila duljine do 12 metara. Paket usluga šestomjesečnog veza trajat će od 1. listopada do 31. ožujka, a ove je godine prvi put dostupan i za pravne osobe s dubrovačkog područja. Osim usluge smještaja na kopnu u trajanju od šest mjeseci, ACI u sklopu cijene nudi i brojne druge pogodnosti.
Kao znak zahvalnosti, navodi se u priopćenju za medije, ACI d.d. uvijek nastoji svojim korisnicima ponuditi dodatne pogodnosti. Tako cijena paketa šestomjesečnog veza također uključuje i uslugu PDV-a, dizanje i spuštanje plovila, pranje podvodnog dijela visokotlačnom pumpom, uslugu korištenja brodske ležaljke, priključak za struju i vodu te jedno parkirno mjesto. Sve informacije o cijenama dostupne su na službenoj stranici tvrtke ACI, kao i u samoj ACI marini Dubrovnik.
ACI marina Dubrovnik jedna je od najsigurnijih marina za privez, čuvanje i održavanje plovila. Za domaće i inozemne nautičare predstavlja idealno polazište za jednu od najljepših nautičkih ruta na Mediteranu, bilo da je riječ o obilasku priobalja ili obližnjih otoka. Nadalje, ACI marina Dubrovnik prva je marina na Jadranu s Golf Range vježbalištem, inovativnim projektom koji savršeno nadopunjuje nautičku ponudu, kao i turističku ponudu cjelokupne dubrovačke regije. Zahvaljujući brojnim atributima, ACI marina Dubrovnik također je i najtrofejnija ACI marina te višestruki osvajač priznanja „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ i ponosni nositelj Plave zastave. Štoviše, marina je 2020. godine dobila i nagradu Nautičke patrole za odličan razvoj ponude luksuznog turizma, a paketi puni dodatnih pogodnosti poput šestomjesečnog veza dokazuju kako ACI ulaže daljnje napore u dodatno podizanje kvalitete usluge u ACI marini Dubrovnik.

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist