Grad

90. ROĐENDAN MILKE PODRUG KOKOTOVIĆ ‘Reći jednostavno ‘Hvala’ ne zvuči dovoljno za sve ono što ste donijeli Dubrovniku’

Na današnji dan 1930. godine u Dicmu je rođena naša velika dramska umjetnica, kazališna, televizijska i filmska glumica Milka Podrug Kokotović. Povodom njenog 90. rođendana, prošlogodišnjoj dobitnici nagrade Orlando za životno djelo čestitku je uputio dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Poštovana gospođo Podrug Kokotović,

Veliko mi je zadovoljstvo i čast što Vam mogu uputiti najiskrenije čestitke povodom 90. rođendana.
Iako rodom iz Splita, uvijek radosno ističete da Dubrovnik smatrate svojim gradom, a vjerujem da bi svatko u ovom gradu ponosno dodao da ste Vi jedan od simbola dubrovačkog glumišta.
Posebno nam je drago da ste Vaš neprikosnoveni talent za glumu, uza sva druge izvrsne izvedbe, vezali uz daske Kazališta Marina Držića, a Vaše nezaboravne uloge zauvijek će ostati utkane u povijest naših Dubrovačkih ljetnih igara. Reći jednostavno ‘Hvala’ ne zvuči dovoljno za sve ono što ste donijeli Dubrovniku, ali ipak, od srca, hvala!
Vaš profesionalizam i ljubav prema glumi uzor je mnogim sadašnjim i budućim umjetnicima, a da su u Vašem slučaju godine samo broj svjedoče volja i neizmjerna energija jer i dalje radite ono što volite i živite punim plućima.
Od srca Vam želim nadasve zdravlja, radosnih trenutaka te još zanimljivih glumačkih izazova koje ćemo, kao i svaki put do sada, dočekati s oduševljenjem.
Gradonačelnik
Mato Franković

Pročitajte još

U povijesnoj jezgri rekonstruirano još 100 metara vodoopskrbne mreže

Dulist

Nova stabla zasađena u Bogišićevom parku, na Batali i u Mokošici

Dulist

Izvršen prvi korak u spajanju društava UTD Ragusa i TUP

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija