Sport

5. KOLO PRVE LIGE U STOLNOM TENISU U vodstvu Šampinjoni Konavle

5. KOLO PRVE LIGE U STOLNOM TENISU U vodstvu Šampinjoni Konavle

Odigrano je peto kolo 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. Tako se nakon 5. kola na prvom mjestu nalazi ekipa Šampinjoni Konavle s osvojenih 9 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 8 i treća ekipa Ombla s osvojenih 8 bodova.Najbolji pojedinci su Marijo Obrovac (Ombla), Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle) i Marko Šarić (Marinkolor). Najbolji parovi su Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor) i Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić).
Treba napomenuti kako je odigrana i zaostala utakmica 4. kola između ekipa Orlando i The Dream Team pri čemu je ekipa Orlando pobjedila ekipu The Dream Team rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Damir Gleđ (Orlando) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Damir Parmać donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta, ali imao je nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Boris Cikoja ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Boris Cikoja i Damir Parmać. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Antun Pendo.

U 5. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Ombla rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marinko Matulović i Ivica Petković donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Filip Mikulić i Dario Petković. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede ostvario je Marijo Obrovac ali imao je nešto slabiji omjer dobivenih poena.

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Venier i Barbara Vlahović donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede, Venier uz jedan a Vlahović uz dva izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. Ekipa Aragosa travel igrala je sa dva igrača pri čemu su utakmice trećeg igrača izgubili bez igre.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Šarić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Milo Stražičić donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set ali imao je nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Božo Čavala ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Milo Stražičić i Ivo Šarić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Šimun Lukačević.

Ekipa Šampinjoni Konavle pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Jurica Prpić (Šampinjoni Konavle) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Vedran Đurđević donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede uz tri izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pepo Deranja i Vedran Đurđević. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Damir Gleđ i Damir Parmać.

Ekipa Tropic Thunder pobjedila je ekipu The Dream Team rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Slobodan Ljepava (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Goran Brajković i Dragan Bodiroga donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede, Brajković uz jedan, a Bodiroga uz 2 izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Dragan Bodiroga i Slobodan Ljepava.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist