Zanimljivosti

2nd Hand prodajom do aparata malim asmatičarima

2nd Hand prodajom do aparata malim asmatičarima

Dubrovački klub stranaca i Art Radionica Lazareti organiziraju “HUMANITARNU prodaju” rabljene robe i predmeta (2nd Hand Sale).

Cjelokupan prihod od prodaje donirat će se za kupnju aparata za asmatičare na Dječjem Odjelu Bolnice Dubrovnik. Predmete za prodaju možete donirat sve do petka i to od 9 do 18 sati. Područni centar za donacije Dubrovnik Art Radionica Lazareti, a preuzimanje s druge lokacije je po dogovoru. Područni centar za donacije Župa Trgovište 14 (Parkiralište na Trgovište autobusnoj postaji) i to u utorak 16. listopada, a ontak broj je 091 151 1510.

Organizatori napominju kako se potražuju donacije – kvalitetna odjeća za muškarce, žene i djecu (marame, obuća, kape, nakit, torbe, odjevni predmeti), oprema za dom od malih kućanskih aparata, ukrasnih predmeta, slika, knjiga, kuhinjskog pribora, igračaka, CD-a, i još mnogo toga). Svi predmeti moraju biti čisti i u ispravnom stanju.

Lokacija rasprodaje Art Radionica Lazareti u subotu 20. listopada od 9 do 18 sati i u nedjelju 21. listopada od 11 do 17 sati.

Pročitajte još

TURISTIČKI EXPERIENCI SVE POPULARNIJI Niša koju uz malo kreativnosti, a bez puno ulaganja, možete dobro iskoristiti

Ivana Mijić Vulinović

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist