Zanimljivosti

2nd Hand prodajom do aparata malim asmatičarima

Dubrovački klub stranaca i Art Radionica Lazareti organiziraju “HUMANITARNU prodaju” rabljene robe i predmeta (2nd Hand Sale).

Cjelokupan prihod od prodaje donirat će se za kupnju aparata za asmatičare na Dječjem Odjelu Bolnice Dubrovnik. Predmete za prodaju možete donirat sve do petka i to od 9 do 18 sati. Područni centar za donacije Dubrovnik Art Radionica Lazareti, a preuzimanje s druge lokacije je po dogovoru. Područni centar za donacije Župa Trgovište 14 (Parkiralište na Trgovište autobusnoj postaji) i to u utorak 16. listopada, a ontak broj je 091 151 1510.

Organizatori napominju kako se potražuju donacije – kvalitetna odjeća za muškarce, žene i djecu (marame, obuća, kape, nakit, torbe, odjevni predmeti), oprema za dom od malih kućanskih aparata, ukrasnih predmeta, slika, knjiga, kuhinjskog pribora, igračaka, CD-a, i još mnogo toga). Svi predmeti moraju biti čisti i u ispravnom stanju.

Lokacija rasprodaje Art Radionica Lazareti u subotu 20. listopada od 9 do 18 sati i u nedjelju 21. listopada od 11 do 17 sati.

Pročitajte još

Boks i pjesništvo obilježili su život Ratka Zvrka

Dulist

RADIONICE U LAPADSKOM OGRANKU KNJIŽNICA Saznajte kako iščitavati popularnu kulturu kroz psihologiju

Dulist

Djeco, ne propustite biciklijadu na igralištu OŠ Montovjerna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija