Aktualno

24% bolja popunjenost u Babin kuku

Hoteli tvrtke Dubrovnik-Babin kuk, dio grupacije Valamar, kroz cijeli mjesec listopad bilježe visoku razinu popunjenosti od 62 posto, što je za 24 posto više nego lani, a isti trend nastavlja se i početkom studenog.

 Svi hoteli, osim Valamar Lacrome koja će do kraja godine poslovati bez prekida, bit će otvoreni gotovo do polovice studenoga, petnaest do čak trideset dana duže u odnosu na prethodnu godinu.
 
U hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik odvijat će se 6. Konferencija GEF (Global Environment Facility) bijenala o međunarodnim vodama pod sloganom "Podizanje očekivanja: 20 godina rezultata GEF-a o prekograničnim vodama", a koja će okupiti oko 350 sudionika iz 80 zemalja.
 
Također, drugu godinu zaredom održava se Konferencija ravnatelj/ica osnovnih, srednjih škola i učeničkih domova Republike Hrvatske s temom "Status i položaj ravnatelja", a okupit će 1500 sudionika, od čega stotinjak sudionika iz inozemstva čime je ovaj skup dobio i međunarodno značenje.
 
Odmah nakon ravnatelja, održat će se skup pod nazivom "Jesensko savjetovanje" s međunarodnim sudjelovanjem te IX. redovna skupština Udruge tajnika i računovođa u školstvu.
 
Polovicom studenog slijedi 24. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske gospodarske komore, a očekuje se oko petsto sudionika.
 
Ovih dana započinju i tradicionalni muški i ženski teniski turniri „Dubrovnik open“ i „Jamnica Babin kuk Cup“, kojima su također domaćin hoteli tvrtke Dubrovnik-Babin kuk.

Pročitajte još

Porin za životno djelo pripast će Massimu

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Zbog održavanja sustava za upravljanje državnom granicom moguća duža čekanja!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija