Aktualno

24% bolja popunjenost u Babin kuku

Hoteli tvrtke Dubrovnik-Babin kuk, dio grupacije Valamar, kroz cijeli mjesec listopad bilježe visoku razinu popunjenosti od 62 posto, što je za 24 posto više nego lani, a isti trend nastavlja se i početkom studenog.

 Svi hoteli, osim Valamar Lacrome koja će do kraja godine poslovati bez prekida, bit će otvoreni gotovo do polovice studenoga, petnaest do čak trideset dana duže u odnosu na prethodnu godinu.
 
U hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik odvijat će se 6. Konferencija GEF (Global Environment Facility) bijenala o međunarodnim vodama pod sloganom "Podizanje očekivanja: 20 godina rezultata GEF-a o prekograničnim vodama", a koja će okupiti oko 350 sudionika iz 80 zemalja.
 
Također, drugu godinu zaredom održava se Konferencija ravnatelj/ica osnovnih, srednjih škola i učeničkih domova Republike Hrvatske s temom "Status i položaj ravnatelja", a okupit će 1500 sudionika, od čega stotinjak sudionika iz inozemstva čime je ovaj skup dobio i međunarodno značenje.
 
Odmah nakon ravnatelja, održat će se skup pod nazivom "Jesensko savjetovanje" s međunarodnim sudjelovanjem te IX. redovna skupština Udruge tajnika i računovođa u školstvu.
 
Polovicom studenog slijedi 24. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske gospodarske komore, a očekuje se oko petsto sudionika.
 
Ovih dana započinju i tradicionalni muški i ženski teniski turniri „Dubrovnik open“ i „Jamnica Babin kuk Cup“, kojima su također domaćin hoteli tvrtke Dubrovnik-Babin kuk.

Pročitajte još

POVIJESNI TRENUTAK Nakon 1277 dana završena je izgradnja Pelješkog mosta!

Dulist

OD PONEDJELJKA Na ovim parkiralištima Sanitata nećete moći parkirati zbog snimanja

Dulist

Pročitajte tko je u četvrtak i petak bez struje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija