Aktualno

[20 KUNA SAT] Sanitat digao cijene parkinga, građani bijesni: ‘Žele nas otjerat s gruške place!’

sanitat reakcije na parking

Ako mislite ovih dana poći na placu u Gruž, pripazite da se ne biste neugodno iznenadili!

Naime, Sanitat je (opet) podigao cijene parkinga po satu, pa je tako parkiranje u krugu place danas, od 1. svibnja, čak 20 kuna po satu! Ova cijena vrijedit će sve do 31. listopada, kada se vraća na 10 kuna po satu. Ovu obavijest Sanitat NIJE uputio medijima, te su tako građani ostali uskraćeni za važnu informaciju koja se neposredno tiče njihovog posla, života, slobodnog vremena…

Način je ovo za otjerati i ono malo ljudi, vjernih kupaca, ali i poljoprivrednika koji prodaju u Gružu, sa place. Naravno, iz Sanitata nisu adekvatno najavili niti obavijestili javnost o ovoj odluci, tako da je mnogima neugodno iznenađenje došlo tek nakon posjeta placi. Očekivano, burni komentari diljem društvenih mreža, najprije Facebooka, nisu izostali!

 

Prenijet ćemo jednu ljudsku reakciju i dobru analizu cijele ove situacije, koju je nakon ‘početnog šoka’, napisala naša sugrađanka.

Dragi moji prijatelji, svi koji imate namjeru ovih dana ići na placu u Gruž ili u bivšu RK Srđ!

Nigdje u medijima nije objavljeno pa vam zato ovdje pišem, da ne doživite isto što i ja. Od 1. 5. parking ispred RK Srđ je 20 KN sat! Tako firma Sanitat pomaže svima koji su došli na placu u Gruž kupiti npr. cvijeće kao ja. Ovo mi je poticaj da nikada više tamo ne parkiram i da cvijeće odem kupiti u Čibaču gdje mogu bez problema parkirati.

Način kako otjerati i ono malo čejadi što hode redovno na placu. Meni nije problem parkirati u luci za onu uru mukte i doremućat spenzu do tamo, a što je sa starijom populacijom? Što je sa svim butigama koje imaju korist od tog parkinga, da li su ih obavijestili zašto je danas parking poluprazan, tj parkirali su neinformirani kao ja? Dok sam donijela sve graste u auto i obavila spenzu u RK Srđ pasalo je uru i par minuta i taj užitak sam platila 40 kuna – ističe naša čitateljica.

Uslijedili su brojni komentari, najčešće odluke kako ‘tamo više neće parkirati’, pa dalje. Pročitajte ihu našoj galeriji!

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist