Sport

18 UTAKMICA, 17 POBJEDA KOŠARKAŠA Ivan Perinčić dobio najbolji poklon za rođendan

18 UTAKMICA, 17 POBJEDA KOŠARKAŠA Ivan Perinčić dobio najbolji poklon za rođendan

Treneru KK Dubrovnik  Ivanu Perinčiću za njegov 46. rođendan stigao je najljepši poklon – 17. uzastopna pobjeda u Prvoj muškoj ligi. Kako donose iz kluba, kod kuće su u 18. kolu svladali Ribolu Kaštela rezultatom 83-65 (16:21, 22:8, 19:13, 26:23).

-Znali smo da nas očekuje neugodan susret protiv, uoči susreta trećeplasirane momčadi. To se i pokazalo u prvoj četvrtini u koju smo ušli uspavano, a kada smo se probudili, falilo je preciznoti. No, sve se to popravilo u drugom periodu u kojem smo gostima dozvolili samo 8 koševa. Druga četvrtina dala nam je pristojno vodstvo, koje smo na kraju i zadržali – pišu tijek utakmice iz KK Dubronik.

-Još jednom dobra obrana dala nam je sigurnost i mirnoću u napadu – istaknuo je to trener Perinčić nakon susreta, čestitajući igračima na najljepšem poklonu za rođendan i sjajnom nizu pobjeda koji i dalje traje.

Još jednom odličnu utakmicu odigrao je Javon Levi (20 poena, 5 asistencija, 4 skoka, 3 ukradene lopte). Petar Dubelj nastavlja svoju odličnu formu (18 poena, 4 asistencije, 3 skoka). Sjajna utakmica i našeg Kristijana Šutala (13 poena, 8 skokova). Filip Vujičić (11 poena, 7 skokova, 4 asistencije) ponovno je svojim potezima izmamio pljesak dubrovačke publike. Gvido Guštin 8 poena, 2 skoka i asistencije. Nikola Došen 6 poena i 3 skoka, Jakov Vujičić 5 (uz 2 skoka i asistencije), Vlado Zadro 2 poena. Naš kapetan Ivan Vodopija upisao je 3 skoka i 1 asistenciju. U sastavu je bio i Petar Miović. Trener Ivan Perinčić, pom. trener Željko Vreća.

Slijedi gostovanje kod posljednjeplasirane momčadi, koja i dalje nema pobjedu ove sezone, Opus Puntamika.

-Treneru Ivanu Perinčiću u ime cijelog kluba želimo sretan rođendan! – čestitali su treneru.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist