Aktualno

16 ROTACIJA TJEDNO AMSTERDAM – DUBROVNIK Značajno povećanje broja letova nizozemskog avioprijevoznika

avion zrakoplov04

Nizozemski nacionalni avioprijevoznik, KLM Royal Dutch Airlines, u ovogodišnjem ljetnom redu letenja značajno će povećati broj rotacija iz Amsterdam prema Dubrovniku svakodnevno od 15. srpnja do kraja kolovoza, prenosi Croatian Aviation.

Podsjetimo, KLM je ovog proljeća najavio dodatna dva leta tjedno, što je ukupno 9 letova tjedno, prema Dubrovniku u špici sezone, odnosno u razdoblju od početka srpnja do kolovoza. Sada je prijevoznik odlučio dodatno povećati broj rotacija na ovoj liniji uvođenjem dodatnog leta koji će noćiti u Dubrovniku, čime će se broj tjednih rotacija u špici sezone povećati s 9 na čak 16. KLM već noći u Splitu i Zagrebu, no od ovog će ljeta posada ovog prijevoznika spavati i u Dubrovniku. Dodatni, svakodnevni letovi imat će kasni večernji dolazak u Dubrovnik, te ranojutarnji povratak iz Dubrovnika prema Amsterdamu sa zrakoplovima iz Boeing 737 obitelji.

Inače, KLM je prema Dubrovniku u prošlogodišnjoj špici sezone prometovao 7 puta tjedno, dok se ove godine broj tjednih rotacija penje više od dvostruko, njih 16.

Pročitajte još

[FOTO] Treće izdanje utrke Pelješkim mostom

Dulist

[VIDEO/FOTO] ROCK SPEKTAKL! Slavi se 25. rođendan Udruge mladih Orlando

Dulist

ČIŠĆENJE PODMORJA Think Green za vikend u Moluntu

Dulist