Aktualno

12 Valamarovih hotela s certifikatom izvrsnosti

Čak 12 Valamarovih hotela, među kojima su i četiri dubrovačka, našlo se u uglednom društvu najboljih svjetskih hotela.

Ocjene su to posjetitelha portala TripAdvisor, najvećeg svjetskog portala za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu. Portal je, naime, i ove godine dodijelio certifikat izvrsnosti "Trip Advisor Certificate of Excellence 2012" najuspješnijim svjetskim hotelima za izvrsnost i kvalitetu usluge temeljem recenzija gostiju. Na portalu TripAdvisor nalazi se više od 60 milijuna mišljenja i ocjena korisnika turističkih usluga, a portal se može pohvaliti sa 50 milijuna individualnih posjetitelja.

Među 12 Valamarovih hotela su i četiri dubrovačka Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Dubrovnik President, Tirena i Argosy. Tu su i Valamar Bellevue i Valamar Sanfior u Rapcu, Valamar Koralj u Krku i čak pet porečkih hotela – Valamar Club Tamaris, Valamar Diamant, Valamar Crystal, Fortuna i Pical.

Pročitajte još

‘Ne mogu sve profesije raditi do 67. Zamislite konobara da u tim godinama poslužuje stol’

Dulist

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 29 godina počela je VRO Oslobađanje juga Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija