Grad

115 METARA U dva dana postavljena vodovodna cijev za studentski dom

115 METARA U dva dana postavljena vodovodna cijev za studentski dom

Vodovod Dubrovnik postavio je 115 metara vodoopskrbnog cjevovoda do zgrade budućeg studentskog doma u Ulici Marka Marojice. U suradnji s drugim izvođačima radova, cjelokupna akcija odrađena je u svega četiri dana, od čega su djelatnici Vodovoda svoj dio posla odradili u dva dana.

– Ovi radovi su bili nužni kako bi projekt Studentskog doma mogao biti uspješno završen, a sam dom otvoriti vrata u što kraćem roku ukoliko za tim bude potrebe. Stoga smo i radili dan i noć u dvije smjene. Danas ćemo još ispitati cijev te u narednih dan-dva dovršiti izradu priključaka – rekao je predsjednik Uprave Vodovoda Dubrovnik Lukša Matušić te zahvalio djelatnicima Vodovoda na velikom trudu i naporu kojeg su uložili, posebice jer se sve odvija u okruženju zdravstvene krize.

– Živimo i radimo u zahtjevnim vremenima, ali usprkos tome voda i dalje mora teći. Vodovod je tu da osigura da svi naši sugrađani, a posebice oni potrebiti imaju sigurnu opskrbu pitkom vodom. Zato su naši djelatnici i dalje na terenu, zato i dalje nastavljamo s investicijama – naglasio je Matušić te dodao kako Vodovod u drugoj fazi ovih radova planira novopostavljenu cijev od nodularnog lijeva spojiti s cjevovodom na Ulici Iva Vojnovića, čime će za dodatno poboljšati uvjeti vodoopskrbe na ovom području.

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist