Crna kronika

ŽUPANIJSKI CENTAR 112 Dvije prometne nesreće i požar

Prometna nesreća Lozica Mirinovo vatrogasci

Iz Županijskog centra 112 Dubrovnik izvijestili su o značajnijim događajima na području županije u protekla 24 sata, a pritom su izdvojili dvije prometne nesreće i jedan požar.

Tako je u srijedu 3. listopada u 13:15 sati ŽC112 Dubrovnik zaprimio dojavu o prometnoj nesreći s jednom ozljeđenom osobom. Nesreća se dogodila nasuprot Hotela Bellevue, a sudjelovali su osobni automobil i motor. Po dojavi, ŽC112 Dubrovnik odmah je izvijestio HMP i OKC PU DNŽ.

Istog dana u 18:11 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o manjem požaru u blizini nadvožnjaka u Opuzenu. ŽC 112 Dubrovnik odmah je po dojavi izvjestio DVD Opuzen koje je izašao na intervenciju sa šest vatrogasaca i dva vozila. Prema informacijama dobivenim od DVD Opuzen, požar je lokaliziran oko 20 sati, nakon čega su se natapali rubni dijelovi i čuvalo požarište. Izgorjela površina je oko 400 metara četvornih.

U noći s utorka na srijedu, 12 minuta nakon ponoći, ŽC 112 je dobio dojavu o prometnoj nesreći na cesti između Pruda i Vida, pri čemu je došlo do izlijetanja vozila s ceste. U nesreći su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede. Izvješteni su HMP i policija.

Foto: ilustracija

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist