Aktualno

ŽUPANIJA OPOVRGAVA HADŽIOMEROVIĆA ‘Nismo davali dozvole za korištenje pomorskog dobra kraj Vile Aurore’

ŽUPANIJA OPOVRGAVA HADŽIOMEROVIĆA 'Nismo davali dozvole za korištenje pomorskog dobra kraj Vile Aurore'

Mještani Trstenoga na čelu s predsjednikom Mjesnog odbora Antunom Boškovićem u petak ujutro optužili su Rama Hadžiomerovića ispred udruge Zlatni zmaj da ‘ilegalno okupira’ Vilu Auroru.

No, Hadžiomerović je za DuList opovrgnuo njihove tvrdnje ističući kako mu je korištenje prostora na pomorskom dobru dopustila Dubrovačko-neretvanska županija.

-Ne radimo ništa na Vili Aurori. Udruga Zlatni zmaj radi na pomorskom dobru za društvene namjene. Nikada nismo ni ulazili u vilu. Od 1999. smo neformalno, a formalno od 2000. prisutni u Trstenome. Bavimo se borbom protiv ovisnosti. Od 2000. smo na pomorskom dobru što nam je odobrila Dubrovačko-neretvanska županija, tj. pokojni župan Ivan Šprlje. Nikada nismo mogli isposlovati ni vodu ni struju za taj prostor – rekao je Hadžiomerović za DuList dodavši kako taj prostor služi isključivo za društvene namjene.

Tragom njegovih navoda zatražili smo i očitovanje Dubrovačko-neretavnske županije, no oni tvrde kako na tom području nisu davali nikakve koncesije.

-Županija na navedenom području nije dala nikakve dozvole/koncesije za korištenje pomorskog dobra niti je zaprimila bilo kakav zahtjev za korištenje pomorskog dobra na tom području – odgovorili su na upit DuLista iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

[FOTO] 2. OLDTIMER RALLY STON ’50 milja Pelješca’

Dulist

Muzej crvene povijesti slavi peti rođendan!

Dulist

DUBROVNIK PAMTI SVE BRANITELJE 31. obljetnica stradanja šesnaestorice Omišana

Dulist