Aktualno

Županija i Dubrovnik predstavljaju se na sajmu ATM u Dubaiju

tz sajam atm dubai

Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika predstavljaju se na sajmu ATM Dubai koji se održava od 6. do 9. svibnja 2024. godine. ATM sajam je vodeći globalni turistički događaj na Bliskom istoku, a ove godine se održava 31. put na lokaciji Dubai World Trade Centre i namijenjen je isključivo profesionalcima u turizmu.

Tijekom posljednja tri desetljeća Arabian Travel Market postao je vodeći globalni događaj koji sudionicima omogućuje rast industrije putovanja i turizma. U svijetu u kojem putovanja nadilaze granice i gdje poslovne prilike čekaju, postoji mjesto gdje se globalni vizionari putovanja i turizma ujedinjuju. Platforma na kojoj se slobodno vrijeme besprijekorno stapa s poslom, MICE i luksuznim putovanjima, a globalni lideri dolaze osjetiti budućnost. Dobro došli na Arabian Travel Market – vrata globalnog rasta putovanja i turizma – ovogodišnji je slogan.

Dubrovnik i Dubai će i ove godine biti povezani izravnim letovima avio kompanije Fly Dubai.

Na štandu Hrvatske turističke zajednice veličine 45 ‘kvadrata’ suizlagači su i TZ splitsko-dalmatinske županije, TZ Grada Zagreba, Perfecta Travel i Maistra Hospitality Group.

Pročitajte još

OBRAZOVANJE MINISTARA Imamo šest doktora znanosti, jedan novi školovan u SAD-u

Dulist

MIGRANTI UKRALI VOZILO IZ SELA LOVORNO Policija upozorava: Konavljani, zaključavajte vozila!

Ivana Mijić Vulinović

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je sutra bez struje?

Dulist