Aktualno

Župan na konferenciji u regiji Marche

Župan na konferenciji u regiji Marche

Župan Nikola Dobroslavić sudjelovao je na konferenciji koja se u talijanskom gradu Senigalla u regiji Marche održavala  o jedinstvenoj regionalnoj politici te suradnji između institucija i poduzeća Regije Marche i Hrvatske.

 
Konferenciju, na kojoj su sudjelovali predstavnici brojnih institucija i tvrtki iz regije Marche, kao i predstavnici talijanskih ministarstva, otvorio je predsjednik regije Marche Gian Mario Spacca.
Uz župana Dobroslavića na konferenciji su sudjelovali i direktorica Regionalne razvojune agencije DUNEA Melanija Milić, gradonačelnik Metkovića Božo Petrov, predstavnik grada Ploča Goran Kovač, komercijalni direktor u Luci Ploče Tomo Krilić, šibensko – kninski župan Goran Pauk sa suradnicima te predstavnici Zadarske županije.
 
Ovom prilikom župan je istaknuo dosadašnju dobru suradnju naše županije i talijanskih regija, poglavito onih koje se nalaze na Jadranu, pa tako i regije Marche, ali i naglasio mogućnosti za nastavak i poboljšanje suradnje. Predstavljen je rad županijske razvojne agencije koja na pripremi i provedbi projekata surađuje s talijanskim institucijama te su predstavljene mogućnosti ulaganja u DNŽ.
 

Pročitajte još

PROSLAVA GOSPE OD OBRANE Župa dubrovačka slavi svoju zaštitnicu

Dulist

PROBLEMI NA IZLAZU IZ BURBONA Pješaci moraju osluhnuti spušta li se automobil!

Marko Džamarija

‘STVORENE SMO ZA NEBO’ Promocija knjige Tee Perović

Dulist