Aktualno

FOTO Predstavljeni novi direktori

FOTO Predstavljeni novi direktori

Predstavljeni su javnosti danas novi, ali i neki stari direktori gradski poduzeća, te održan i prvi radni sastanak s gradonačelnikom Androm Vlahušićem.

Direktori su predstavili četverogodišnji poslovni plan te se nadaju da će ga na skupštinama prihvatiti. Valja napomenuti da sva društva u vlasništvu Grada posluju s dobiti, izuzetak je tvrtka Libertas koja još uvijek nije sigurna hoće li godinu zaključiti s dobiti ili pak s minusom.

– U prvih devet mjeseci poslovali smo s dobiti, te povećali prihode više od 7 posto ali smo prešli i više kilometara. Također kupili smo i nove autobuse točnije njih 16 koji su se pokazali jako dobro nismo imali nikakvih većih problema s njima – istaknuo je novi stari direktor Đuro Deranja.

Pero Mišković, direktor Vodovoda najavio je nove investicije u vrijednosti 100 milijuna kuna, kao i pročistač za vodu koji je u interesu svih građana Grada. Najavio je i novih 12 kilometara vodova u Orašcu u vrijednosti četiri milijuna kuna.

Gradonačelnik Vlahušić je istaknuo kako će svi direktori imati iste ugovore o radu te će se njihova prava izjednačiti, još uvijek nije siguran u visinu njihovih plaća, ali će ih podijeliti u tri kategorije po veličini tvrtki, a javno će ih objaviti kad bude znao.

Pročitajte još

PROSLAVA GOSPE OD OBRANE Župa dubrovačka slavi svoju zaštitnicu

Dulist

PROBLEMI NA IZLAZU IZ BURBONA Pješaci moraju osluhnuti spušta li se automobil!

Marko Džamarija

‘STVORENE SMO ZA NEBO’ Promocija knjige Tee Perović

Dulist