Grad

Župan i ministar na ‘Doručku s hrvatskih farmi’

Župan i ministar na 'Doručku s hrvatskih farmi'

Župan Nikola Dobroslavić i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić sudjelovat će na ‘Doručku s hrvatskih farmi’ koji će se održati u utorak 14. veljače 2017. godine u 8.30 sati u Hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

Kako navode iz Županije, na ‘Doručku s hrvatskih farmi’, koji se održava u sklopu 52. Hrvatskog i 12. Međunarodnog simpozija agronoma biti će posluženi tradicionalni domaći poljoprivredni proizvodi, mlijeko i mliječni proizvodi, meso, jaja, med i kruh s oznakama Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Med iz Lijepe naše, Jaja hrvatskih farmi i Kruh hrvatskih polja, te proizvodi specifični za Dubrovačko-neretvansku županiju.
Proizvodi s hrvatskih farmi su dokazane slijedivosti, svježi, dostupni i kvalitetni, poznatog podrijetla i datuma proizvodnje. Na Doručku s hrvatskih farmi predstavit će se sustavi dobrovoljnog označavanja stočarskih proizvoda, jer se kupovinom proizvoda s hrvatskih farmi i lokalnih poljoprivrednih proizvoda utječe na razvoj hrvatske poljoprivredne proizvodnje.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist