Aktualno

Župan i gradonačelnik uputili čestitke povodom Kurban Bajrama

Župan i gradonačelnik uputili čestitke povodom Kurban Bajrama

Župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Mato Franković uputili su čestitke Salkanu ef. Heriću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti povodom Kurban bajrama.

Tekstove čestitki prenosimo u cjelosti:

„Poštovani gospodine Herić,

u ime Dubrovačko-neretvanske županije i u svoje osobno Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem srdačne čestitke povodom Kurban-bajrama, uz želju da ovaj blagdan darivanja i solidarnosti provedete u zajedništvu, radosti i miru.
Neka ovo blagdansko vrijeme bude izvor nadahnuća i snage te Vas ispuni snagom za sve ono što predstoji, a uz puno tolerancije i međusobnog razumijevanja.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

S poštovanjem,
župan Nikola Dobroslavić“

 

“Poštovani gospodine Heriću,

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno, Vama i sugrađanima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrenu čestitku povodom Kurban bajrama, velikog islamskog blagdana prinošenja žrtve u spomen na žrtvu Ibrahima.

Neka Vam ovaj blagdan koji nas podsjeća na važnost dobročinstva i zajedništva donese posebnu radost i sreću, a svih nas potakne na promišljanje o temeljnim vrijednostima čovječanstva i potrebu da pomažemo i zaštitimo one slabije.

Plemenite vrijednosti ovog velikog blagdana neka budu životna vodilja svima nama, a Vama, vjernicima islamske vjeroispovijesti, neka donese blagostanje, mir i obiteljsko zajedništvo.
Bajram Šerif Mubarek Olsun!”

Gradonačelnik Grada Dubrovnika
Mato Franković

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist