Grad

ŽUPAN I GRADONAČELNIK UČITELJIMA ‘Našoj djeci pomažete da postanu bolji ljudi’

U povodu današnjeg Svjetskog dana učitelja, župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Mato Franković uputili su čestitku svima onima koji obavljaju ovaj važan posao.

‘Cijenjene učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici,
Čestitam vam Svjetski dan učitelja!

Iznimno cijenimo vaš trud, rad, znanje i strpljenje koje svakodnevno nesebično ulažete u svoj odgovoran posao.

Vaša ustrajnost i potpora koju pružate učenicima, našoj djeci pomažete da postanu bolji ljudi i tako zajedno sagrade stabilno i perspektivno društvo.
Vaš posao nije uvijek lak i jednostavan, osobito danas u vrijeme pandemije koronavirusa koja nas je zadesila, no ljubav i strpljenje kojim ga obavljate svima su nam poticaj da tako pristupamo svojim svakodnevnim zadaćama!

Uz zahvalu na iznimnom doprinosu u obrazovanju i odgoju naše djece, upućujem vam iskrene čestitke za vaš dan, Svjetski dan učitelja!

Župan

Nikola Dobroslavić


Poštovane učiteljice i učitelji,

čestitam Vam današnji Svjetski dan učitelja, kada podsjećamo na to koliko je Vaš rad važan za ukupan razvoj društva i za našu budućnost. Nositelji ste obrazovanja budućih generacija, stoga je na Vama vrlo važna uloga i velika odgovornost.

Koristim ovu prigodu zahvaliti Vam na predanom radu, odgovornosti s kojom pristupate svom pozivu i posebno naporima koje ulažete u ovom nezavidnom trenutku današnjice, kada svjesni svih rizika ostajemo svjesni i velike važnosti obrazovanja.

Često ne dobivate priznanje koje zaslužujete, često ste izloženi pritiscima i kritikama, ali vjerujem da su, s druge strane, osmijeh učenika, zahvalnost njihovih roditelja i radostan susret s bivšim učenicima te njihov uspjeh u životu najbolja potvrda Vašeg rada.

Budite i dalje lučonoše svima onima koje upućujete i ispraćate u daljnji život, a siguran sam da ćete i sami mnogima od njih biti inspiracija i poticaj da za svoj životni poziv odaberu upravo Vaš – učiteljski!

Gradonačelnik

Mato Franković

Pročitajte još

ODLUKA PRED VIJEĆNICIMA Grad za 10 posto povećava cijenu zakupa javnih površina

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Mara Margaretić: Radim u kafiću, treniram, pjevušim. I njegujem naš običaj ispijanja kave

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija