Županija

Župa dubrovačka raspisala natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima

Župa dubrovačka raspisala natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima

Općina Župa dubrovačka raspisala je natječaj za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2021./2022. Stipendije će se dodijeliti uspješnim i nadarenim učenicima i studentima, onima koji dolaze iz obitelji čija mjesečna primanja ne prelaze 1700,00 kn po članu obitelji, djeci bez oba roditelja te djeci stradalnika Domovinskog rata.

Stipendija se odobrava učenicima i studentima koji se školuju ili studiraju izvan Općine Župa dubrovačka, a pravo na stipendiju ne mogu ostvariti oni koji se obrazuju uz rad ili su korisnici nekih drugih oblika novčane potpore s osnova školovanja. Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti i učenici koji su državljani Republike Hrvatske te koji imaju prebivalište na području Općine Župa dubrovačka uz uvjet da redovito upisuju školsku, odnosno akademsku godinu.

Prijave za dodjelu stipendija dostavljaju se u zatvorenim omotnicama osobno ili putem pošte na adresu: Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, 20207 Mlini s naznakom ‘Natječaj za stipendije – ne otvarati!’.
Zahtjevi se dostavljaju isključivo na obrascima koji se mogu preuzeti s web stranice općine, odnosno koji se mogu dobiti u pisarnici općine.

Natječaj za 2021./2022. godinu objavljen je 20. listopada 2021. godine i bit će otvoren do 3. studenog 2021. godine. Nepotpune prijave i prijave izvan roka neće se razmatrati. Više informacija dostupno je na službenoj web stranici Općine kao i na oglasnoj ploči. Odsjek za društvene djelatnosti na raspolaganju je za konzultacije i pojašnjenja eventualnih nejasnoća vezanih uz natječaj na broj telefona: 020/487-481, 020/ 487-485.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist