Aktualno

ZNATNO PALE CIJENE Apartman k’o iz figurina u Dubrovniku za 20 eura

ZNATNO PALE CIJENE Apartman k'o iz figurina u Dubrovniku za 20 eura

Stan kao iz časopisa, u strogom centru Dubrovnika, unutar zidina, iznajmljuje se za samo 20 eura po noćenju. U Opatiji se čitave vile s bazenom daju za svega četrdesetak eura. U gradu Hvaru može se naći apartman za 18 eura, pišu 24sata.

Već kraćim preglednom popularnog oglasnika “Airbnb”, jasno je da nas čeka specifična turistička sezona. Navedene cijene odnose se na ponudu do kraja svibnja. U Dubrovniku se mogu naći luksuzne sobe za 18 eura. Kamena vila smještena na hridi, uz same dubrovačke zidine. Unutra su tirkizno plavi drveni kuhinjski elementi uz pločice marokanskog stila i sačuvane dijelove originalnog kamena. Pogled je spektakularan. Cijena je 58 eura. Već za dva eura više pronaći ćete vilu s ogromnim grijanim bazenom i pogledom na more u Mokošici, za četiri osobe. Među jeftinijim smještanjima s bazenom u Dubrovniku i široj okolici nudi se apartman u vili za samo 30 eura, ima i onih po 40, do 50…

Na Hvaru je slična situacija. Renoviran apartman u staroj kamenoj kući iznajmljuje se već za 45 eura. Prima četiri osobe i smješten je na samo pet minuta hoda od centra Starog Grada. I u Hvaru na Hvaru ima na desetke apartmana u strogom centru čija je cijena ispod trideset eura. Uz neke stoji prekrižena stara cijena. Tako se vidi da su neki snižavali i do pedeset posto.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist