Sport

ŽKK RAGUSA PORUČILA SAVEZU: Ispravite nepravdu, priznajte sportske uspjehe!

ŽKK RAGUSA PORUČILA SAVEZU: Ispravite nepravdu, priznajte sportske uspjehe!

Ženski košarkaški klub Ragusa još je jednom pozvao Hrvatski košarkaški savez da ispravi nepravdu i prizna sportske uspjehe u sezoni za nama, ili da omogući igranje prvenstva do kraja!

ŽKK Ragusa tako na Facebooku ističe kako je zanimljivo što zagrebački klubovi, koji po medijima žale što se prvenstvo neće nastaviti, ne žele nastaviti seniorsko prvenstvo.

-Znaju da nemaju šanse! Isti ti nastavljaju s prvenstvima mlađih kategorija. Ovim putem pozivamo sve klubove da igramo košarku te da nastavimo prvenstvo jer je to jedino ispravno i pošteno! Još jednom pozivamo Hrvatski košarkaški savez da ispravi nepravdu, prizna sportske uspjehe ili nam omogući igranje! Uvijek kada je netko bio bolji od nas, stisnuli smo mu ruku i čestitali sportski uspjeh. Mi to nažalost nismo doživjeli – poručuju iz Raguse.

Treba podsjetiti kako su dubrovačke košarkašice u 16 odigranih kola Prve ženske lige imale svih šesnaest pobjeda. Bile su prve na prvenstvenoj ljestvici, no sav taj uspjeh izbrisan je jednim potezom pera, odnosno odlukom Hrvatskog košarkaškog saveza koji je zbog epdiemije prekinuo sva natjecanja bez proglašenja pobjednika i određivanja poretka.

 

Pročitajte još

NAPETO PROTIV CRVENE ZVEZDE I danas peterci, a pobjeda Jugu!

Dulist

[FOTO] Odbojkašice proslavile pobjedu u Prvoj ligi!

Dulist

REGIONALNA VATERPOLSKA LIGA Jug nakon peteraca izgubio od Novog Beograda

Dulist