DuList IN

ŽIVOT NA VAGI Dubrovčanin Boro Đmija na prvom vaganju ‘lakši’ za 8,6 kilograma

Dubrovčanin Boris Bonić, poznatiji kao ‘Boro Đmija’ u prvom tjednu emisije ‘Život na vagi’ izgubio je 8,6 kilograma. Pokazalo je to prvo vaganje u ovome tjednu nakon početnih izazova i prilagodbi kako u prehrani tako i u vježbanju kroz koje su kandidati prošli. Boru je na prvom vaganju prilikom ulaska u show vaga pokazala 172,7 kilograma, a proteklog se utorka na ekranu pojavio broj 164,1 kilograma.

-Borise, kapa dolje – poručili su Boru iz showa.

Inače, Boris je na vaganju ispričao da mu je djevojka poginula u prometnoj nesreći nakon što joj je on dao svoj auto da ode po prijateljicu, a to mu je, kaže, stvorilo veliku grižnju savjesti i sebe je krivio za tu tragediju, piše RTL.

Podsjetimo, ovaj 47-godišnji dubrovački branitelj na prijavu u ‘Život na vagi’ odlučio se na nagovor prijatelja, a smršavjeti želi kako bi mogao zasnovati obitelj jer smatra da je debljina razlog zbog kojeg ne može pronaći srodnu dušu. Vjeruje da su mu kilogrami došli kao posljedica stresa i loše organiziranog života, kao i činjenice da mu je uvijek nešto drugo bilo važnije od njega samog. Borisov najveći strah je da će cijeli život ostati sam.

Foto: Facebook/Život na vagi

Pročitajte još

POVIJESNI TRENUTAK! Hrvatska je od danas cjelovita, spaja se zadnji dio Pelješkog mosta

Dulist

ČETVRTO IZDANJE LUKSUZNOG MAGAZINA Stigao je novi Just Dubrovnik!

Dulist

Viktorijine anđelice u Dubrovniku proslavile djevojačku zabavu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija