DuList INUrednički izbor

ŽIVOT NA VAGI Dubrovčanin Boro Đmija na prvom vaganju ‘lakši’ za 8,6 kilograma

ŽIVOT NA VAGI Dubrovčanin Boro Đmija na prvom vaganju 'lakši' za 8,6 kilograma

Dubrovčanin Boris Bonić, poznatiji kao ‘Boro Đmija’ u prvom tjednu emisije ‘Život na vagi’ izgubio je 8,6 kilograma. Pokazalo je to prvo vaganje u ovome tjednu nakon početnih izazova i prilagodbi kako u prehrani tako i u vježbanju kroz koje su kandidati prošli. Boru je na prvom vaganju prilikom ulaska u show vaga pokazala 172,7 kilograma, a proteklog se utorka na ekranu pojavio broj 164,1 kilograma.

-Borise, kapa dolje – poručili su Boru iz showa.

Inače, Boris je na vaganju ispričao da mu je djevojka poginula u prometnoj nesreći nakon što joj je on dao svoj auto da ode po prijateljicu, a to mu je, kaže, stvorilo veliku grižnju savjesti i sebe je krivio za tu tragediju, piše RTL.

Podsjetimo, ovaj 47-godišnji dubrovački branitelj na prijavu u ‘Život na vagi’ odlučio se na nagovor prijatelja, a smršavjeti želi kako bi mogao zasnovati obitelj jer smatra da je debljina razlog zbog kojeg ne može pronaći srodnu dušu. Vjeruje da su mu kilogrami došli kao posljedica stresa i loše organiziranog života, kao i činjenice da mu je uvijek nešto drugo bilo važnije od njega samog. Borisov najveći strah je da će cijeli život ostati sam.

Foto: Facebook/Život na vagi

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist