Grad

Željko Raguž o ženidbi s dvije glave: Mene i suprugu vesele ovakve stvari, a za prijatelje sam spreman k’o Ante Gotovina

Željko Raguž o ženidbi s dvije glave: Mene i suprugu vesele ovakve stvari, a za prijatelje sam spreman k'o Ante Gotovina

Nakon izjave ”Hvala Bogu i kad sam se ženio, oženio sam jedinicu pa osim jednom razmišljao sam i drugom glavom”, koju je bubnuo na sjednici Gradskog vijeća, a koju su prenijeli i nacionalni mediji, Željko Raguž očitovao se danas na svom facebook profilu.

”Dragi svi, kako se jedna interna šala mene i moje supruge pojavila kao glavna nacionalna vijest dužan sam one zlonamjerne obavijestiti da je moj privatni i poslovni život maksimalno ispunjen ljubavlju. Svugdje dajem 100% od sebe, ali sam čovjek od krvi i mesa koji zna pogriješiti i krivo se izraziti. Biti čovjekom znači nikoga ne mrziti, već opraštati koliko je god to moguće. To nije uvijek lako kad vam život ponudi izazove u vidu nekih zločestih ljudi koji zbog frustracija svojih osobnih života pokušavaju naći sreću blateći druge. Mene i moju suprugu ovakve stvari vesele i čine jačim na što dušmanima hvala”, piše Raguž koji se obrušio i na dubrovački portal jer je objavio snimku njegove izjave(!?).

”Vi niste krivi zato što pišete nego zato što mrzite, ali s tim ste dovoljno kažnjeni da vam od srca želim sve najbolje jer teško je živjeti s takvim bremenom na leđima. Političkom suparniku u gradskom vijeću ne zamjeram ništa, bori se za svoju poziciju na najbolji način kako zna i umije i razumijem ga da mu je Željko Raguž izazov kao maloj Malti velika Kina, ali treba znati da su i mnogo veći igrači od njega izlazili pognute glave u političkim dvobojima sa mnom. Prijateljima i poznanicima hvala na svim silnim mailovima, porukama i pozivima podrške i da sam za njih uvijek spreman kao Ante Gotovina 90 – tih, a jednako zaljubljen kao i prvog dana u svoju prekrasnu suprugu i najbolju majku na svijetu”, napisao je Željko Raguž, te uz izjavu i priložio sliku sebe i supruge Ine s vjenčanja.

Pročitajte još

Asfaltira se Ulica Marina Kneževića u Novoj Mokošici

Dulist

Dva nova kombija u Libertasu

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović