Aktualno

Željko Raguž imenovan predsjednikom Uprave Luke Dubrovnik

Željko Raguž od danas preuzima dužnost predsjednika Uprave Luke Dubrovnik.

Naime, ovog ponedjeljka održana je izvanredna Glavna skupština Luke Dubrovnik na kojoj je najprije izabran novi član Nadzornog odbora (prema već ranije utvrđenom prijedlogu dostavljenom uz dnevni red Skupštine to je Hrvoje Kulušić, pomoćnik ravnatelja Lučke uprave Dubrovnik), a potom je promijenjen Statut Luke Dubrovnik. Tako Uprava Luke od danas ima dva člana – predsjednika Uprave i člana Uprave, a imenuje ih Nadzorni odbor.

Kako doznajemo, a što se najavljivalo već i ranije, dosadašnji zamjenik direktora Željko Raguž imenovan je predsjednikom Uprave, dok je Božidar Memed, dosadašnji direktor i predsjednik Uprave, postao član Uprave.

Prema danas izmijenjenom Statutu, predsjednik uprave zastupa Društvo samostalno i pojedinačno, a član Uprave, dakle Memed, Društva zastupa Društvo zajedno s predsjednikom Uprave Društva.

Zanimljivo je, a kako piše u prijedlozima odluka uz dnevni red koji je objavljen u Narodnim novinama, kako predsjednik Uprave Društva i član Uprave Društva može biti svaka fizička osoba koja je potpuno poslovno sposobna i koja ispunjava sljedeće uvjete: da je pripravna obavljati dužnosti Uprave Društva i da za obavljanje dužnosti uprave Društva ne postoje zakonom propisane zapreke.

Pročitajte još

Ibrica Jusić jedan je od kandidata za predstavnika Hrvatske na Eurosongu

Dulist

POMOĆ ZA DUBROVČANE Pridružite se humanitarnoj akciji za 26 djece

Dulist

NENO ALARM Hrvatska dobiva sustav uzbunjivanja koji pomaže kod brzog pronalaska nestale djece

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija