Grad

ŽELJE I OSVRTI Što su sebi u 2015. poželjeli Pero Matić i Nikša Konjevod?

ŽELJE I OSVRTI Što su sebi u 2015. poželjeli Pero Matić i Nikša Konjevod?

Što se tiče posla, 2014. godina će u Hotelima Plat biti zapisana zlatnim slovima. Riješili smo pitanje dugovanja, koje nas je dvadeset godina opterećivalo. Predstečajnu nagodbu smo uspješno završili, platili državi što smo imali platiti, dio je otpisan i stvorili smo preduvjete za daljnji rast i razvoj. Ovo će biti druga godina koju ćemo završiti uspješno s dobiti. Privatno također hvala Bogu zdravlje služi, s obitelji je sve u redu.
Nadam se da će u 2015. godini, što se tiče i poslovnog i privatnog, jer to je usko povezano, da će Hoteli Plat biti primjer svijetle privatizacijske priče, posebno stoga što su u taj proces s pismom namjere ušli i radnici. Nadam se da će za to biti dovoljno sluha, da će se znati valorizirati sve što su radnici za tvrtku napravili i da će oni, koji su stvarali i cijelo vrijeme održali tvrtku, uspješno sudjelovati u samom procesu privatizacije. Tome se nadam u 2015. godini – rekao je direktor Hotela Plat Pero Matić.

 

To je uvijek nekako klasično, uvijek je vezano uz projekte. Svakako bih volio da u sljedećoj godini imamo više sredstava kako bi mogli još efikasnije obavljati svoj posao. U ovoj godini smo ostvarili skoro sve što smo zacrtali, realizacija ide prema planu i programu tako da bi ja ovu godinu ocijenio uspješnom. Za sljedeću godinu bih možda izdvojio projekt ulaza u Cavtat jer očekujemo dobivanje građevinske dozvole za njega – rekao je ravnatelj Županijske uprave za ceste Nikša Konjevod.

Pročitajte još

Asfaltira se Ulica Marina Kneževića u Novoj Mokošici

Dulist

Dva nova kombija u Libertasu

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović