Grad

„SVI ZA PAVA“ Do danas skupljeno 137.700 kuna, evo kako možete pomoći!

pavo hadjija

Do sada je u humanitarnoj akciji za pomoć teško ozlijeđenom Pavu Hađiji prikupljeno 137.700 kuna, objavljeno je danas na Facebook stranici „Svi za Pava“.

Grupa broji gotovo 12 tisuća članova, a taj broj raste iz sata u sat. Potporu su Pavu dali brojni sportaši, glazbenici, političari, navijačke skupine, a humanitarne akcije pokrenute su i po caffe barovima diljem Hrvatske. O Pavu su pisali i javljali i brojni hrvatski mediji pa se može reći da je ova dubrovačka akcija prerasla u nacionalnu.

Podsjetimo, Pavo Hađija teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći na Badnjak prošle godine. Nagniječena mu je leđna moždina u području petog vratnog kralješka uz frakture prvog, drugog i četvrtog vratnog kralješka. Hitno je prebačen zrakoplovom u Zagreb i operiran te se trenutno nalazi u Klinici za traumatologiju u Draškovićevoj ulici u zagrebu. Trenutno je van životne opasnosti, ali su mu paralizirane obje noge, trup i obje šake. Iako su šanse za oporavak vrlo male, nužan je odlazak na rehabilitaciju u Švicarsku.

Za danas je najavljena humanitarna zabava u Celtic baru Belfast u 21 sat, dok se u Trogiru večeras od 20.30 sati održava memorijalni mini turnir.

Za četvrtak, 8. siječnja, u 19 sati najavljena je misa za malde u samostanu Male Braće, a u petak će biti održana dva humanitarna koncerta: u Trstenica Clubu u Orebiću i diskoteci The Best u Zagrebu, a u dubrovačkom Caffe Baru Street održat će se humanitarna zabava.

U subotu, 10. siječnja od 11 sati na igralištu na Pelinama ispod Minčete održat će se jednodnevni humanitarni turnir, a dan kasnije na Stradunu od 10 sati na redu je događaj pod imenom „Štiklama i perajama za Pava“ u organizaciji Ane Vukas i u suradnji s Gradom Dubrovnikom.

U srijedu, 14. siječnja, Jug igra utakmicu Lige prvaka protiv Galatasaraya, a sav prihod ići će za ovu akciju.

Očekuje se da će ovakvih i sličnih događaja biti još, o čemu ćemo naše čitatelje pravodobno izvijestiti.

Podaci za uplatu:
IBAN: HR0424070003102624715 vlasnik računa Pavo Hađija, OTP banka Hrvatska d.d.
Uplate iz inozemstva: OTP banka Hrvatska d.d.; Domovinskog rata 3; 23000 Zadar, Hrvatska
SWIFT code: OTPVHR2X; IBAN: HR0424070003102624715 – vlasnik računa: Pavo Hađija

Pročitajte još

DO IZGRADNJE NA ŽARKOVICI Centar za pružanje usluga u zajednici privremeno u prostorima bazena

Dulist

Posljednji ispraćaj gospara Paljetka u petak u 15 sati na Boninovu

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist