Grad

ŽELJE I OSVRTI Što su sebi u 2015. poželjeli Maro Kristić i Denis Orlić?

kristic orlic

Ovu godinu pamtit ću po dobru, i u privatnom životu što je najvažnije. Mene i moju obitelj je pratilo zdravlje, a i u poslu je bilo sve u redu. Izgleda da ćemo je pamtiti i po tome što je gradonačelnik izgubio povjerenje pa ćemo i tu lošu okolnost iz prošle godine, kao i Gradsko vijeće koje je funkcioniralo na bazi Dubrovačkog dogovora, uspjeti na kraju i slomiti.
Vjerujem da ćemo u sljedećoj godini dobiti i gradonačelnika i Gradsko vijeće koje će u svom sazivu raditi puno više u općem interesu nego što je to bilo sada – izjavio je gradski vijećnik Hrvatskih laburista – stranke rada Maro Kristić.

 

Što se tiče 2014. godine, citirat ću mog prvog ratnog zapovjednika, pokojnog Miljenka Bratoša, koji je nama u listopadu 1991. godine napisao: Tko zna plivat, pliva unatoč fundavanju i uzvodno uz kurenat. Mi smo tako proveli ovu godinu na isteku, plivajući uz kurenat. Fundavali su nas, ali nas nisu fundali.
Privatno u 2015. godini očekujem da je preživim. Bože zdravlja i pameti, svima pa i meni. Da budem živ na dočeku 2016. godinu. Što se tiče poslovnog dijela, očekujem sve najbolje – izjavio je predsjednik Društva prijatelja dubrovačke starine Denis Orlić.

Pročitajte još

Franković poručio diplomantima RIT-a: ‘Budite blagi prema ljudima oko sebe pa će vam se tako i vratiti’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Zamjenica Tepšić na panelu ‘Studiraj i treniraj’

Dulist