Grad

ŽELJE I OSVRTI Što su sebi u 2015. poželjele Matija Čale Mratović i Dubravka Marunčić?

cale mratovic maruncic

Moju godinu obilježilo je puno rada. Mislim da smo napravili dobrih stvari ili barem počeli sa dobrim stvarima. Posebno sam zadovoljna sa svime što smo radili po pitanju vrtića jer smo otvorili prostor za pravi način rješavanja smještaja sve djece tijekom cijele godine. Napravili smo pravi korak prema standardima koje želimo postići, ali ove godine smo postavili temelje.
Na privatnom planu sam imala dobru godinu. Bilo je nekih loših stvari koje su se dogodile, ali su dobro završile pa sam zadovoljna. Što vas ne ubije ojača vas. U sljedećoj godini na osobnom planu očekujem da suprug i ja završimo kuću koju već godinama gradimo, a očekujem i dalje dobre odnose kakve imamo, još i bolje. U svakom slučaju očekujem puno rada na svaki mogući način – rekla je potpredsjednica Gradskog vijeća Matija Čale Mratović (HNS).

 

Kada iz dalje vremenske perspektive budem razmišljala o godini na odlasku, želim i nadam se da ću je gledati u nizu onih sretnih godina kada su moja obitelj, prijatelji i ja imali zdravlje kao vrijednost koja nema cijenu. I zato danas, dok odbrojavamo zadnje dane 2014. godine, želim zahvaliti Njemu da nam je dao jednu mirnu i sretnu godinu, u kojoj smo imali sreće pružiti jedni drugima puno ljubavi, razumijevanja i podrške.
Mora se priznati da je bilo i uzbuđenja, neočekivanih situacija. Ali nismo se dali poljuljati u temeljnim ljudskim vrijednostima,ostali smo svoji i dosljedni i to mi se čini najvažnijim. Uzajamnost i podrška koja vlada u mom domu i među mojim prijateljima čini mi se, na kraju ove godine, kao konstanta koja je obilježava, zato hvala Onome koji upravlja našim životima. Kada ovo govorim pri tome mislim na tzv.privatni i javni život koji se, kao i kod svi tako i kod mene, i te kako isprepliću.
Očekivanja za slijedeću godinu su kod mene uvijek veća od realnosti. U dnu duše svi, na sreću, u tim trenucima postaju djeca, uljuljani u do sada neostvarene snove. A želja je miran život za sve ljude dobre volje , bez većih udara i s mirom u duši. Svima redom, a posebno redakciji Du lista želim svako dobro! – rekla je nezavisna gradska vijećnica Dubravka Marunčić.

Pročitajte još

Franković poručio diplomantima RIT-a: ‘Budite blagi prema ljudima oko sebe pa će vam se tako i vratiti’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Zamjenica Tepšić na panelu ‘Studiraj i treniraj’

Dulist