DuList IN

[ŽELJE I OSVRTI] PJEVAČICA MAJA GRGIĆ Nadam se uspješnom nastupu na Dori

[ŽELJE I OSVRTI] PJEVAČICA MAJA GRGIĆ Nadam se uspješnom nastupu na Dori

Naša proslavljena jazz pjevačica Maja Grgić za DuList je istaknula po čemu će pamtiti 2022. godinu, ali i koja su njena očekivanja za ovu 2023. godinu.

Godinu 2022. ću pamtiti kao onu koja me je vratila na put kojim sam kre­nula još kao djevojčica. Nakon neko­liko neizvjesnih i teških godina korone i restrikcija za nas glazbenike, 2022. godina je zasjala novim mogućnostima i ja sam ih sve prigrlila. Radila sam jako puno, što me iznimno veselilo. Zapli­vala sam u neke za mene sasvim nove glazbene pravce, ostvarila neke nove glazbene suradnje i nadam se i neka neraskidiva prijateljstva. S Teom Mar­tinovićem sam napisala neke nove zanimljive pjesme, a jedna od njih pod nazivom ‘I Still Live’ nas vodi i na Doru koja će se održati 11. veljače iduće godine u Opatiji.
Dora me potaknula da snimim spot za istoimenu pjesmu i to puno prije nego što sam to planirala napraviti. Isto tako mi je pokazala i da imam jako puno divnih ljudi oko sebe koji su mi voljni pomoći da ostvarim svoje zami­sli. Svima sam im zahvalna do neba.
Godina mi je donijela i mir na ljubav­nom planu, sigurnost i stabilnost. Ovo je definitivno bila moja dobra godina.
Želja mi je da 2023. godina protekne u dobroj energiji i dobrom zdravlju za cijelo čovječanstvo. Što se tiče mene osobno, nadam se nekim novim lije­pim glazbenim izazovima. Nadam se uspješnom nastupu na Dori. Nadam se publici koja će znati osjetiti emociju, pronaći se u našim pjesmama i rado ih iznova slušati. Želim vam svima sretnu, zdravu i uspješnu 2023. godinu.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist