DuList IN

[ŽELJE I OSVRTI] Maja Grgić: ‘Nadam se da će 2024. biti još ljepša i uspješnija, za sve nas’

[ŽELJE I OSVRTI] Maja Grgić: 'Nadam se da će 2024. biti još ljepša i uspješnija, za sve nas'

Godina koja je za nama, bila je, mnogi će se složiti, godina u kojoj smo ponovno doživljavali određene životne situacije na normalan način – nakon svih onih ‘pandemijskih’ koje su prethodile. Vjerujemo kako je 2023. godina svima donijela lijepih, ali i nekih manje ljepših trenutaka. Neke od naših poznatih lica pitali smo po čemu će pamtiti 2023. godinu, ali i koja su njihova očekivanja za 2024. godinu. Maja Grgić, naša poznata jazz pjevačica za DuList je istaknula po čemu će pamtiti 2023. godinu, ali i koja su njena očekivanja za novu godinu.

Posljednjih sam dana protekle godine radila humanitarne koncerte, što mi je iznimno drago. Jako se dobro osjećam kad znam da sam barem malo pridonijela zajednici i možda pomogla nekome da lakše i ljepše uđe u 2024. godinu. Što se tiče protekle godine, moram reći da sam jako zadovoljna. Na poslovnom i privatnom planu sve je teklo lijepo. Puno sam radila, a ova godina je iznjedrila moja dva singla – ‘I still live’ s kojim sam nastupila na Dori i ‘Svijet gdje nismo sami’ koji sam nedavno promovirala zagrebačkoj publici. Nadam se da ću početkom iduće godine predstaviti navedeni singl te nove autorske pjesme i dubrovačkoj publici. Obje pjesme su napravljene u suradnji s Teom Martinovićem, mojim dugogodišnjim kolegom, suradnikom i prijateljem. Isto tako, napravili smo dosta novih pjesama te početkom 2024. godine završavamo svoj novi autorski album. Silno se tome veselim. Nekako smo cijelo vrijeme čekali da dođe taj trenutak jer smo bili jako zaposleni. Definirali smo da će se to dogoditi kroz prvih nekoliko mjeseci u 2024. godini kako bismo ljetnu sezonu dočekali s gotovim materijalom. Sretna sam što imam izdavača ‘Nota Bene Records’ Mladena Maleka iz Zagreba. S njim sam ostvarila lijepu suradnju kroz ove, nove singlove. Stekla sam nova, lijepa poznanstva i prijateljstva kroz svoj glazbeni i umjetnički rad. Smatram da sam ‘zapečatila’ ekipu po pitanju snimanja spotova, kao i šminke te frizure, odnosno vizualnog momenta te glazbenika s kojima želim raditi i najbolje predstavljam sebe. Nadam se da ću s tim istim ljudima raditi još dugo vremena, ako sve bude kako treba. U ovoj sam se godini također i udala za ljubav svog života. Za čovjeka s kojim stvarno samo idem naprijed i rastem. Sve u svemu, mogu reći da je godina bila lijepa i uspješna. Nadam se da će 2024. biti još ljepša i uspješnija, za sve nas. Želim svima dobro zdravlje, puno ljubavi u novoj godini. Volite se, pazite se – jer ljubav je lijek i rješenje za sve probleme.

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist