DuList IN

Želite li naučiti plesati salsu?

salsa3

Ako želite naučiti plesati i pritom se dobro zabaviti, sad vam je prilika – 16. studenog kreće nova početna grupa udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik.

Povodom upisa organiziran je salsa party 14. studenog u Eastwest Beach Clubu Banje s početkom u 21h. Svi zainteresirani su pozvani da dođu, upoznaju se s trenerima i plesačima, te možda i osvoje jednu mjesečnu članarinu na tomboli.

Udruga postoji od veljače i tu možete naučiti plesati salsu i druge karipseke plesove (bachata, merengue, reggaeton). S obzirom da je udruga neprofitna, svi treneri i pomoćni treneri rade volonterski – iz ljubavi prema plesu i želji da se u Gradu stvori salsa scena koje prije nije bilo. Sudeći po dosadašnjem dobrom odazivu i posjećenosti nedjeljnih ljetnih partyja u tome se i uspijeva!

Ritmo de Salsa je otvorila svoja vrata plesačima iz cijelog svijeta koji su ovog ljeta posjetili Dubrovnik i svi su oni pridonijeli svojim iskustvom i znanjem daljnjem napredovanju.

Za sve detaljnije informacije posjetite facebook stranicu Ritmo de Salsa Dubrovnik ili se javite na brojeve telefona: Suzana 098/776-864 ili Tamara 091/182-8113.

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist