Aktualno

Zbog žalbe zaustavljen postupak javne nabave za izgradnju centra u Lučinom razdolju

Zaustavljen je postupak javne nabave za Projekt Centra za gospodarenje otpadom Lučino razdolje, doznaje DuList.

– Sukladno članku 419. ZJN (120/2016.), zbog izjavljene žalbe, postupak javne nabave je zaustavljen do odluke o žalbi od strane Državne komisije. Odluka Državne komisije će biti vidljiva javnom objavom na internetskim stranicama Državne komisije. Naručitelj, Agencija za gospodarenje otpadom d.o.o., će nakon odluke Državne komisije, sukladno odluci Državne komisije nastaviti postupak – odgovorili su iz Agencija za gospodarenje otpadom d.o.o. na upit DuLista.

Podsjetimo, izgradnja Županijskog centra za gospodarenje otpadom Dubrovačko-neretvanske županije Lučino razdolje je planirana na području Općine Dubrovačko primorje otprilike jedan kilometar zapadno od naselja Trnovica, a projekt obuhvaća i izgradnju šest pretovarnih stanica u Dubrovniku, Metkoviću, Janjini, na Mljetu, Lastovu i Korčuli, obzirom na razvedenost područja i brojne otoke koje Županija obuhvaća. Projekt je početkom 2020. odobren za EU financiranje u iznosu od 286,8 milijuna kuna.

Pročitajte još

ELEKTROTEHNIČARI SLAVE 56. GODINA MATURE Rodilo se zajedništvo koje nikad neće prestati!

Dulist

PROMETUJE 48 LINIJA IZ 21 DRŽAVE Kraj posezone u Dubrovniku još nije na vidiku

Dulist

MARINA SVILOKOS ‘Neizvjesno je hoćemo li cijepljenje uopće moći organizirati u našim ljekarnama’

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija