Grad

ZBOG RADOVA NA PŠ MONTOVJERNA Učenicima organiziran prijevoz libertasovim autobusima

Paralelno s početkom radova na izgradnji osnovne škole Montovjerna, a sukladno ranijim najavama, Grad Dubrovnik, javni prijevoznik Libertas i OŠ Lapad organizirali su prijevoz učenika do te matične škole.

Naime, tijekom izvođenja 50 milijuna kuna vrijednih radova rekonstrukcije – dogradnje i nadogradnje škole Montovjerna, nastava će se odvijati u osnovnoj školi Lapad. Za to vrijeme, a počevši od ponedjeljka, 14. siječnja na relaciji između početne stanice u Gospinom polju do OŠ Lapad i obratno prometovat će novouvedena linija 2B.

Prvenstveni cilj uvođenja ove linije jest olakšavanje dolaska djece na nastavu u OŠ Lapad, stoga će se učenicima „Montovjerne“, koji će liniju 2B koristiti za školski prijevoz, osigurati besplatan pokaz, ali će linija biti dostupna i ostalim građanima po redovnim uvjetima.

Početna stanica u polasku linije je u Gospinom polju od kuda prometuje prema gorici sv. Vlaha, preko Ulice Iva Vojnovića, spušta se niz Ulicu Od svetog Mihajla i penje uz Batalu, dok je stanica ispod OŠ Lapad posljednja iskrcajna stanica. Ujedno, ona je i prva stanica pri povratku prema Gospinom polju.

Linija 2B vozi do kraja školske godine samo radnim danom u vremenu odvijanja školske nastave, a prometovat će prema sljedećem rasporedu. Grafički prikaz kretanja linije u oba smjera s ucrtanim stanicama nalazi se u privitku.

 

Pročitajte još

Jelka Tepšić odlikovana Križem Reda za civilne zasluge Kraljevine Španjolske

Dulist

Ovo su najbolji dubrovački doktori!

Dulist

DIVNA AKCIJA DJEČJIH VRTIĆA Uz koncert, prodavat će ukrase za Specijalnu bolnicu Gornja Bistra!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija